Ολυμπιακός: Έφερε στην Ελλάδα τον Φαντιγκά της Παρί Σεν Ζερμέν

overfm.gr

Μέσα στις επόμενες ώρες ο Ολυμπιακός αναμένεται να ολοκληρώσει την απόκτηση του 20χρονου μέσου της Παρί Σεν Ζερμέν, Μπαντιουγκού Φαντιγκά.

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε με άκρα μυστικότητα και τώρα είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη δεύτερή του μεταγραφή για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, μετά τον Κώστα Μανωλά.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» έφεραν στην Ελλάδα τον 20χρονο μέσο, Μπαντιουγκού Φαντιγκά. Πρόκειται για σπουδαίο ταλέντο της Παρί Σεν Ζερμέν, το οποίο προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο το υπέγραψε τον Ιανουάριο του 2019 και στις 16/9/2020 έκανε το ντεμπούτο του με τη πρώτη ομάδα στη νίκη με τη Μετζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Φαντιγκά έχει περάσει ήδη από εξετάσεις και εάν δεν έχει υπογράψει θα το κάνει σύντομα. Μέσα σε αυτή την εβδομάδα είναι το πιθανότερο να επισημοποιηθεί αυτή η μεταγραφή.

Το συμβόλαιό του Φαντιγκά με τη Παρί ολοκληρώνεται τον Ιούνιο. Έτσι, ο Ολυμπιακός τον έκλεισε από τώρα. Συνεπώς, οι Γάλλοι θα αποφασίσουν αν θα τον κρατήσουν μέχρι το τέλος της σεζόν ή θα τον αφήσουν από τώρα στους Πειραιώτες.

Αρχικά, αναμένεται να πάρει παιχνίδια με την Β' ομάδα και όχι με τη πρώτη. Βέβαια αν έχει την εξέλιξη του Αγκιμπού, θα βρεθεί στο rotation του Πέδρο Μαρτίνς. Μένει να δούμε τον Φαντιγκά στο γήπεδο με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3fm5z8Y
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη