Λαμία: Το σύνθημα για τη μεταγραφική αντεπίθεση

Ο Μιχάλης Γρηγορίου προανήγγειλε πως η Λαμία θα πάει για αρκετές μεταγραφές

Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη και αυτό φαίνεται να ισχύει και για τη Λαμία. Ξεκίνησε με το σκεπτικό να κάνει λίγες μεταγραφές και τελικά ο Μιχάλης Γρηγορίου ξεκαθάρισε πως θα γίνουν περισσότερες απ’ ό,τι αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Μετά την ήττα από την ΑΕΚ με 0-2 o Γρηγορίου είπε μεταξύ άλλων πως «πρέπει να υπολογίζουμε και τον κορονοϊό. Όλες οι ομάδες -όπως και εμείς- θα πρέπει να γεμίσουμε παραπάνω το ρόστερ από ότι αρχικά είχαμε στο μυαλό μας. Σε συνεννόηση και με τον πρόεδρο, θα προβούμε σε αρκετές μεταγραφές». Κάπου εκεί ξεκαθάρισε, πάντως, πως «όχι αλόγιστα παίρνοντας το οτιδήποτε. Θα δούμε αυτούς που μας ενδιαφέρουν».

Υπενθυμίζεται πως η Λαμία έχει πάρει τον Μπανγκουρά και το Sportime έχει αποκαλύψει πως ψάχνει δεξί μπακ και φορ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως παρά την απόκτηση του Μπανγκουρά η αναζήτηση για winger δεν σταματάει, ενώ μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του Αντέτζο, ανοιχτό είναι και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός στόπερ.

Κλείνοντας, ας μην αποκλειστεί το να γίνουν 1-2 κινήσεις ακόμη ανάλογα και με το πώς θα πάνε και οι αντίστοιχες υποθέσεις των αποδεσμεύσεων. Υπάρχει η σκέψη να φύγουν 1-2 ποδοσφαιριστές πέρα από αυτούς που έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα. Περισσότερα επ’ αυτού θα ξεκαθαρίσουν στην πορεία για τη Λαμία.

www.sportime.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη