Σχολικό λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες

pelop.gr

Φωτιά εκδηλώθηκε σήμερα Πέμπτη 20 Ιανουαρίου, σε τουριστικό λεωφορείο που επρόκειτο να παραλάβει μαθητές για να τους μεταφέρει σε σχολικές μονάδες στον Δήμο Ερυμάνθου, Αχαΐας.

Η φωτιά ξέσπασε εν κινήσει, στην περιοχή του φράγματος Πείρου Παραπείρου, με τον οδηγό να επιδεικνύει άμεσα αντανακλαστικά, να ακινητοποιεί το λεωφορείο και να το εγκαταλείπει, πριν παραδοθεί ολοκληρωτικά στις φλόγες, όπως αναφέρει το pelop.gr.

Στο σημείο επιχείρησαν 10 Πυροσβέστες με 4 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρέσιας. Το λεωφορείο καταστράφηκε ολοσχερώς.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3fD7PZQ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη