Μεγάλη ανατροπή σε έγκλημα στη Ρόδο: Έμεινε στη φυλακή σαν δολοφόνος ενώ ήταν αθώος

Μεγάλη ανατροπή σε έγκλημα στη Ρόδο: Έμεινε στη φυλακή σαν δολοφόνος ενώ ήταν αθώος

Η δαχτυλοσκόπηση έδειξε τον πραγματικό δράστη της δολοφονίας της 43χρονης γυναίκας 

Έπειτα από πολλές αναβολές, εκδικάστηκε χθες εκ νέου από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου υπόθεση με κατηγορούμενο έναν 54χρονο Αλβανό που είχε κριθεί ένοχος ανθρωποκτονίας από πρόθεση της 43χρονης Ρουμάνας συντρόφου του και μητέρας τριών παιδιών.

Σύμφωνα με τη Δημοκρατική,  ο 54χρονος είχε καταδικαστεί τον Ιούνιο του 2015 σε ποινή ισόβιας κάθειρξης, ποινή φυλάκισης 3 ετών και 5 μηνών και χρηματική ποινή 1.000 ευρώ.

Ωστόσο, νέα στοιχεία φέρνουν τεράστια ανατροπή στην υπόθεση καθώς πλέον ξεκαθαρίζεται πως δεν διέπραξε εκείνος τον φόνο για τον οποίο κατηγορήθηκε.

Πιο συγκεκριμένα ο υπαστυνόμος Β' Μιχάλης Σπανάκης, επικεφαλής του γραφείου εγκληματολογικών ερευνών της Β' Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου έδωσε στοιχεία από την ταυτοποίηση αποτυπωμάτων (δακτυλοσκόπηση) που ελήφθησαν από το μπάνιο στο οποίο βρέθηκε νεκρή από μαχαιρώματα η γυναίκα.

Προέκυψε συγκεκριμένα ότι δακτυλικά αποτυπώματα που ελήφθησαν από πλακάκια του μπάνιου - δίπλα στο άψυχο σώμα της 43χρονης - ανήκουν με απόλυτη βεβαιότητα σε έναν Πακιστανό, ο οποίος διέμενε με ομοεθνείς του σε διαμέρισμα ορόφου στην πολυκατοικία, όπου διεπράχθη το έγκλημα.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3K09xlR
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη