Αντιεμβολιάστρια στην Πάτρα ομολογεί πως έσπασε την καραντίνα και πήγε... για δουλειά

Αντιεμβολιάστρια στην Πάτρα ομολογεί πως έσπασε την καραντίνα και πήγε... για δουλειά

Πληθαίνουν οι αναφορές για πολίτες που «σπάνε» την καραντίνα και κυκλοφορούν κανονικά παρότι νοσούν με κορονοϊό

Αντιεμβολιάστρια στην Πάτρα, η οποία νόσησε από κορονοϊό τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς, ομολόγησε ευθαρσώς μιλώντας δημόσια στο Facebook πως εργαζόταν κανονικά αν και νοσούσε με κορονοϊό.

Σύμφωνα με το pelop.gr, όχι μόνο είχε θετικό τεστ και συμπτώματα, αλλά εργαζόταν κανονικά και μάλιστα έστησε μέχρι και πάγκο στους μποναμάδες της Πλ. Τριών Ναυάρχων.

Στο κείμενό της μάλιστα ομολογεί σε συζήτηση με άλλους αντιεμβολιαστές ότι είχε κολλήσει και η κόρη της, η οποία εργάζεται στην εστίαση, χωρίς να αποσαφηνίζει το αν και εκείνη πήγε στην εργασία της.

ji

Σύμφωνα πάντα με το pelop, οι καταγγελίες είναι όλο και περισσότερες, ενώ ενδεικτικά γίνεται αναφορά στην περίπτωση πατρινού κρεοπώλη, ο οποίος συνελήφθη να πουλά κρέατα ενώ είχε κορονοϊό.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3nftKue
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη