Έρχονται υψηλότεροι μισθοί το 2022, τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις για στήριξη των επιχειρήσεων

(Φωτ.: INTIME)

Υψηλότερους μισθούς και φορολογικές ελαφρύνσεις προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης.

Ο Θεόδωρος Σκυλακάκης επισήμανε ότι θα εκπλαγούμε θετικά το 2022 από τη δυναμική της ελληνικής οικονομίας, παρά το πρόβλημα που καταγράφεται με τον πληθωρισμό.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο κ. Σκυλακάκης ανέφερε ότι θα υπάρξουν σημαντικές βοήθειες σε ό,τι αφορά την φορολογία, ενώ το εισόδημα των πολιτών θα ενισχυθεί με υψηλότερους μισθούς.

Διαβεβαίωσε, παράλληλα, ότι αναμένονται οι ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων που πλήττονται από τους περιορισμούς που έχουν ληφθεί για τη διασπορά του κορονοϊού.

Τέλος, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών δήλωσε πως φέτος θα έχουμε 11 δισ. ευρώ επενδύσεις, δηλαδή θα σημειωθεί υπερδιπλασιασμός των δημοσίων επενδύσεων και ταυτόχρονα θα έχουμε επενδυτικά κίνητρα με τα δάνεια από το Ταμείο Ανάκαμψης.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3neQCtR
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη