Συγκλονίζει ο Κρίστιαν Έρικσεν που κατέρρευσε στο Euro: «Για πέντε λεπτά ήμουν νεκρός»

Συγκλονίζει ο Κρίστιαν Έρικσεν που κατέρρευσε στο Euro: «Για πέντε λεπτά ήμουν νεκρός»

Ο Δανός άσος Κρίστιαν Έρικσεν που είχε καταρρεύσει στον αγώνα του EURO έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη.

Κρίστιαν Έρικσεν μίλησε στο Danish TV DR και μίλησε για εκείνες τις στιγμές και για την αγάπη που έλαβε από τον κόσμο μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του το περασμένο καλοκαίρι. 

Ο 29χρονος άσος μίλησε για εκείνες τις συγκλονιστικές στιγμές και το πώς το βίωσε ο ίδιος.
Ο Δανός ευχαρίστησε τους γιατρούς που του έσωσαν τη ζωή, τους συμπαίκτες του και τους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο που του έστελναν ευχές και λουλούδια.

Ο εφιάλτης ευτυχώς πέρασε, αφού για μερικά λεπτά ο ηγέτης της εθνικής Δανίας παρέμενε αναίσθητος στο χορτάρι, προκαλώντας πανικό κι ανησυχία προς τους οπαδούς στην κερκίδα, τους συμπαίκτες του, και τους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν με «κομμένη» την ανάσα. Ο Κρίστιαν Έρικσεν ξύπνησε χάρη στην άμεση κινητοποίηση του Σίμον Κιάερ και του ιατρικού επιτελείου, πέρασε το απαραίτητο διάστημα ξεκούρασης κι αποθεραπείας κοντά στην οικογένειά του.

«Στο νοσοκομείο μου έλεγαν για το πόσα πολλά λουλούδια έρχονταν. Ήταν περίεργο, γιατί δεν περίμενα από τον κόσμο να στέλνει λουλούδια, επειδή είχα πεθάνει για πέντε λεπτά. Ήταν φοβερό και πολύ όμορφο από όλους αυτό. Με βοήθησαν πάρα πολύ όλα αυτά, οι ευχές του κόσμου... Ακόμα μου στέλνουν γράμματα. όλους όσους γνώρισα προσωπικά, τους ευχαρίστησα, όπως βέβαια τους γιατρούς, τους συμπαίκτες μου και τις οικογένειες τους» σημείωσε ο διεθνής μέσος.

{https://twitter.com/ChrisEriksen8/status/1478407398595387396?s=20}

{https://twitter.com/ChrisEriksen8/status/1478416464382156802?s=20}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3HAyCSq
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη