Τζώρτζης Μονογυιός: Κόβουν την ανάσα τα νέα στοιχεία από το σοκαριστικό τροχαίο με Ferrari στη Βούλα

ΙΝΤΙΜΕ

Σοκάρουν οι φωτογραφίες αλλά και το βίντεο του απεγκλωβισμού των επιβατών από τη μοιραία Ferrari, η οποία προσέκρουσε σε δέντρο, έπιασε φωτιά και τελικά οδήγησε στον θάνατο τον αδερφό της βουλευτή της ΝΔ, Τζώρτζη Μονογυιού.

Γύρω στις 9 μμ, ο χρόνος σταμάτησε για τον αδερφό της βουλευτή της ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού, όταν η πολυτελής Ferrari που οδηγούσε βγήκε από τον δρόμο, συγκρούστηκε με δέντρο και πήρε φωτιά. 

Αυτόπτης μάρτυρας του σοκαριστικού τροχαίου ήταν ένας φίλος του άτυχου Τζώρτζη Μονογυιού ο οποίος ακολουθούσε τη πανάκριβη Ferrari. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο, προσέκρουσε σε μία πινακίδα και από κει κατέληξε σε δέντρο επί της οδού Καραμανλή 175.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο φίλος του άτυχου άνδρα, πρόλαβε να φτάσει εγκαίρως στο σημείο και να απεγκλωβίσει τον οδηγό από την διαλυμένη Ferrari αλλά δυστυχώς τα τραύματά του ήταν πολύ σοβαρά, με αποτέλεσμα όταν έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να έχει καταλήξει. 

Η στιγμή του απεγκλωβισμού από τη μοιραία Ferrari

{https://www.youtube.com/watch?v=1M2Q48_EV8g}

Να σημειωθεί πως η σύζυγός του είναι ελαφρά τραυματισμένη και βρίσκεται σε νοσοκομείο της περιοχής για τη φροντίδα των τραυμάτων της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε αγοράσει πρόσφατα τη Ferrari και χτες την οδηγούσε για πρώτη φορά.

Οι εικόνες από το σημείο όπου έγινε το τροχαίο είναι συνταρακτικές. Τα συνεργεία μαζεύουν ό,τι απέμεινε από την καμένη Ferrari, η οποία από την πρόσκρουση και τη φωτιά που ακολούθησε έχει μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών. Δείτε φωτογραφίες από το σημείο του τροχαίου:

ferrari614

ferrari609

ferrari635



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/33C12wN
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη