Nίκος Πάπουτσας για πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων: Πρόεδρος υπό αμφισβήτηση


ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΥΠΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα , 10-01-2022 οι δημαιρεσίες του Δήμου μας για την εκλογή προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου καθώς και για την εκλογή μελών στην οικονομική επιτροπή και στην επιτροπή ποιότητας ζωής .

Είναι από τις σπάνιες φορές στα χρονικά του δήμου μας που ο προερχόμενος από την παράταξη του κ. Δημάρχου υποψήφιος για την τιμητική θέση του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου , δεν έτυχε της υποστήριξης και αποδοχής του συνόλου των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης .

Συγκεκριμένα εκλέχθηκε μόλις με είκοσι (20) ψήφους , την στιγμή που η υποψήφια αντιπρόεδρος του προεδρείου έλαβε είκοσι οκτώ (28) ψήφους και η υποψήφια γραμματέας του προεδρείου που ανήκει και η ίδια στην παράταξη του Δημάρχου , τριάντα ένα (31) ψήφους .

Το γεγονός αυτό περίτρανα αποδεικνύει πρώτον, ότι η συγκεκριμένη επιλογή δεν ενώνει το Δημοτικό Συμβούλιο και δεύτερον ότι ο κ. Δήμαρχος , που τον πρότεινε ως πρόεδρο του δημοτικού Συμβουλίου για δεύτερη θητεία , έσφαλλε , αφού αδιαφόρησε πλήρως για τις φωνές της αντιπολίτευσης που το προηγούμενο χρονικό διάστημα τον είχαν καταγγείλει( Πρόεδρο), για τις αντιδημοκρατικές του πρακτικές κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων .

Ο κ. Δήμαρχος, ουσιαστικά επιβράβευσε τον κ. Πρόεδρο για τη στάση του αυτή και επομένως καθίσταται και ο ίδιος πολιτικά συνυπεύθυνος για την αντιδημοκρατική στάση του .

Ευελπιστώ ότι ο κ. Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου θα είναι από εδώ και στο εξής ,Πρόεδρος όλων των δημοτικών συμβούλων και όχι μόνον των συμβούλων της παράταξης του κ. Δημάρχου και των δορυφόρων της .

Εύχομαι καλή και δημοκρατική θητεία σε όλα τα εκλεγέντα μέλη του Προεδρείου και των επιτροπών του Δήμου μας .

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη