Αλαλούμ με τα rapid test και PCR για αναρρωτική άδεια και πιστοποιητικό νόσησης

Αλαλούμ με τα rapid test και PCR για αναρρωτική άδεια και πιστοποιητικό νόσησης

Αλαλούμ επικρατεί με τα rapid test και τα PCR που χρειάζονται οι εργαζόμενοι για να δηλωθούν κρούσματα και να αποκτήσουν πιστοποιητικό νόσησης.

Εδώ και μερικές μέρες επικρατεί ένα χάος με τα rapid και τα PCR τεστ, καθώς ένα θετικό rapid θα έπρεπε να επιβεβαιωθεί με PCR για να περάσει στο σύστημα και να μπορέσει ένας εργαζόμενος να πάρει την προβλεπόμενη άδεια για να λείψει από την δουλειά του.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, το κόστος ενός μοριακού ελέγχου είναι αρκετά υψηλό για έναν εργαζόμενο με μέσο εισόδημα, καθώς στην καλύτερη των περιπτώσεων, είναι στα 50 ευρώ. 

Κάτι που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, με αποτέλεσμα την επέμβαση του Υπουργείου Υγείας.

Αυτή την προανήγγειλε η Μίνα Γκάγκα, το πρωί της Δευτέρας στον Γιώργο Παπαδάκη.

Την ώρα λοιπόν της εκπομπής, η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας πήρε τηλέφωνο τον παρουσιαστή, ο οποίος σηκώθηκε από την θέση του για να απαντήσει.

Όπως είπε λίγο αργότερα, η κ. Γκάγκα του είπε πως εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί πως οι εμβολιασμένοι δεν θα χρειάζεται να υποβληθούν σε PCR για να δηλωθούν ως κρούσματα.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3HyqeTg
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη