Πέθανε ο διάσημος κωμικός Μπομπ Σάγκετ: Το τελευταίο tweet του (βίντεο)

Πέθανε ο διάσημος κωμικός Μπομπ Σάγκετ: Το τελευταίο tweet του (βίντεο)

Ο διάσημος κωμικός Μπομπ Σάγκετ βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στη Φλόριντα, μετά από παράστασή του στο Τζάκσονβιλ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών ο Αμερικανός ηθοποιός Μπομπ Σάγκετ, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής από την συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Full House», ενώ υπήρξε και ο παρουσιαστής των  πιο αστείων ερασιτεχνικών βίντεο της Αμερικής «America's Funniest Home Videos» από το 1989 έως το 1997. 

Ο Σάγκετ είχε πρωταγωνίστηκε και στο σίκουελ του Netflix «Fuller House».

Η αιτία θανάτου του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, ωστόσο δεν οφείλεται σε χρήση ναρκωτικών, καθώς δεν βρέθηκε καμία ουσία από τις έρευνες των αστυνομικών.

Σύμφωνα με τις αμερικανικές Αρχές, για το συμβάν ειδοποιήθηκαν από το προσωπικό του ξενοδοχείου Ritz-Carlton, καθώς ο Μπομπ Σάγκετ δεν ανταποκρινόταν στις ειδοποιήσεις τους.

«Ο άνδρας αναγνωρίστηκε ως Ρόμπερτ Σάγκετ και διαπιστώθηκε ότι πέθανε στο σημείο. Οι ντετέκτιβ δεν βρήκαν σημάδια επίθεσης ή χρήσης ναρκωτικών», ανέφερε στο Twitter το γραφείο του σερίφη της κομητείας Όραντζ.

Λίγες ώρες πριν τον θάνατό του, ο Μπομπ Σάγκετ είχε γράψει στο Twitter ότι διασκέδασε την παράσταση που έδωσε στο Τζάκσονβιλ.

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3HNuf6C
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη