-->

Το viral βίντεο του ντελιβερά που έπεσε 5 φορές με το μηχανάκι: Γιατί το ανέβασε

Το viral βίντεο του ντελιβερά που έπεσε 5 φορές με το μηχανάκι: Γιατί το ανέβασε

Με ενα viral βίντεο στο TikTok ο διανομέας Παναγιώτης Κριεμάδι στέλνει ένα μήνυμα σε όσους δεν καταλαβαίνουν πως δεν πρέπει να παραγγέλνουν εν μέσω κακοκαιρίας, αλλά και στους συναδέλφους του

O Παναγιώτης Κριεμάδι έπεσε 5 φορές στην προσπάθειά του να παραδώσει τις παραγγελίες του χθες το πρωί.

Στο λογαριασμό του στο TikTok ανέβασε ένα χιουμοριστικό βίντεο με άκρως όμως σοβαρό περιεχόμενο, που έκτοτε έχει γίνει viral.

Ο διανομέας τράβηξε το βίντεο μέσα από το χιόνι, ενώ βρισκόταν και αυτός και το μηχανάκι του στον παγωμένο δρόμο.

@_timobratan Π Μόνος Λόγος Που Το Ανεβάζω Οχι Για Να Γίνει Βαιραλ...... Αλλα Για Να Σταματησετε Να Παραγγελνετε........ Συναδελφοι Μείνετε Ασφαλης.... #delivery ♬ πρωτότυπος ήχος - Timo Bratan

Μιλώντας στο Open, είπε πως το έκανε για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο, προκειμένου να μην παραγγείλει, εκτός και αν είναι κάποιος ηλικιωμένος ή έχει ανάγκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι παραγγελίες αυτές είχαν γίνει πριν πιάσει ο χιονιάς, καθώς μόλις άρχισε το δυνατό κύμα κακοκαιρίας κι ο συγκεκριμένος διανομέας αποδεσμεύτηκε.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/35gcEWR
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->