Η Wind αλλάζει όνομα

Η Wind αλλάζει όνομα

Και επίσημα στη BC Partners και την United Group περνάει η Wind μέχρο το τέλος της εβδομάδας. 

Η United αναμένεται να αλλάξει όνομα στη Wind με τα επικρατέστερα να είναι Nova ή EON, χωρίς όμως να θεωρείται κάτι σίγουρο.

Η αλλαγή του ονόματος είναι απόρροια της ενοποίησης των δύο εταιρειών και με το νέο rebranding της Wind αναμένεται να μειωθούν και τα κόστη για την United, καθώς δεν θα καταβάλλει τα σχετικά δικαιώματα χρήσης του ονόματος.

Σε κάθε περίπτωση η εν λόγω κίνηση αναμένεται να γίνει το προσεχές διάστημα και μετά την επίσημη ανακοίνωση της ενοποίησης των δύο εταιρειών που τοποθετείται σύντομα.

Η United Group αναμένεται να δώσει νέα ώθηση στη Wind και να προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις. Στους στόχους της συμπεριλαμβάνεται η Wind να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στα έργα ψηφιακής μετάβασης που πυροδοτούνται από το Ταμείο Ανάκαμψης, ενώ οι οπτικές ίνες και το 5G αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο της στρατηγικής.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3nfm7Ut
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη