ΑΣΕΠ: «Κλείδωσε» η ημερομηνία για τα οριστικά αποτελέσματα για τις 1.400 μόνιμες προσλήψεις σε Δήμους

ΑΣΕΠ: «Κλείδωσε» η ημερομηνία για τα οριστικά αποτελέσματα για τις 1.400 μόνιμες προσλήψεις σε Δήμους

Τον Δεκέμβριο θα εκδοθούν οι οριστικοί πίνακες της προκήρυξης 13Κ/2021 του ΑΣΕΠ που αφορούν την κάλυψη 1.468 μόνιμων θέσεων σε δήμους και περιφέρειες, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης.

Τον Δεκέμβριο θα εκδοθούν οι οριστικοί πίνακες της προκήρυξης 13Κ/2021 του ΑΣΕΠ που αφορούν την κάλυψη 1.468 μόνιμων θέσεων σε δήμους και περιφέρειες όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης κατά τη διάρκεια της σύσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τους δημάρχους της Δυτικής Αθήνας, στην οποία συμμετείχε και ο ΥΠΕΣ.

«Πολύ συνοπτικά τα θέματα του ανθρωπίνου δυναμικού, ούτως ή άλλως, τα συζητάμε. Ξέρετε ότι έχει σηκωθεί η (προκήρυξη) «13Κ», έχουμε πει ότι θα έχετε προσωρινά αποτελέσματα στη «13Κ» μέχρι τον Μάιο και θεωρώ ότι θα σας δώσουμε τη δυνατότητα να έχετε προσλήψεις τον Μάιο. Για οριστικά αποτελέσματα της «13Κ» θα πάμε στον Δεκέμβριο», σημείωσε συγκεκριμένα ο κ. Βορίδης.

Ταυτόχρονα ο υπουργός Εσωτερικών προανήγγειλε νέες προσλήψεις στους ΟΤΑ και σημείωσε: Τον Δεκέμβριο θα σας δώσουμε τη δυνατότητα να πάρετε και τον προγραμματισμό των προσλήψεων του 2022. Επομένως, εμείς θα έχουμε τελειώσει και ενδεχομένως επειδή θα έχουμε κάνει τον προγραμματισμό προσλήψεων του 2023 θα σας δώσουμε τη δυνατότητα με τα οριστικά της «13Κ» να πάρετε και του 2023. Άρα, θα έχετε αρκετό κόσμο, ο οποίος θα έρθει, σε αυτή τη χρονιά».

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας, ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Λάμπρος Μίχος, ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων- Καματερού Σταύρος Τσίρμπας, ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, ο Δήμαρχος Πετρούπολης, Στέφανος Βλάχος, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός και μέσω τηλεδιάσκεψης ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκ μέρους της Κυβέρνησης, ο Υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για ευρωπαϊκά θέματα και βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών Γιάννης Λοβέρδος και ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Θανάσης Κοντογεώργης.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/N1p4LiF
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη