ΛΑΡΚΟ: Δεν έχει ντέρμπι -Τα σιτηρά του Λούλη και το split της Quest


Και εκεί που το φιλοθέαμον κοινό της αγοράς που αρέσκεται στις μεγάλες συγκρούσεις, περίμενε να κάτσει αναπαυτικά στον καναπέ και να απολαύσει ένα μεγάλο ντέρμπι στην περίπτωση της ΛΑΡΚΟ μάλλον θα πρέπει να φυλάξει μπίρες και ποπ κορν για άλλο ματς. Γιατί μαθαίνω ότι οι αρχικοί έξι υποψήφιοι που στην πορεία έγιναν τρεις, τελικά μάλλον θα μείνουν… ένας. Το αν αυτός ο ένας θα προχωρήσει μέχρι τέλους, αυτό είναι άλλη κουβέντα. Και εξαρτάται από το πόσο ρίσκο θέλει να αναλάβει και τι κουμάντα μπορεί να κάνει για τα πολλά λεφτά που θα απαιτηθούν στην πορεία. Γιατί ναι μεν η τιμή του νικελίου προβλέπεται να εκτιναχθεί, αλλά και τα κάθε είδους βάρη… βάρη και το ενεργειακό κόστος επίσης βαρύ. Να δούμε τι θα πει και το γκουβέρνο…

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε λοιπόν χθες την προκαταρκτική αξιολόγηση του αιτήματος πληρωμής της Ελλάδας για ποσό ύψους 3,6 δισ. ευρώ —1,7 δισ. ευρώ σε επιχορηγήσεις και σχεδόν 1,9 δισ. ευρώ σε δάνεια— στο πλαίσιο του μηχανισμού ανάκαμψης και ανθεκτικότητας του βασικού εργαλείου του NextGenerationEU.

Τούτο σημαίνει πως οι μηχανές παίρνουν μπροστά και φυσικά πως γρήγορα θα υπάρξουν οι αποφάσεις εκείνες που θα μεταβάλουν τους αρχικούς σφιχτούς σχεδιασμούς της Ε.Ε. Οι περισσότεροι μιλούν για χαλάρωση που θα συνεχιστεί αλλά και για αναστολές των πράσινων πολιτικών. Θέλει υπομονή μέχρι τις 10 Μαρτίου έως ότου το τοπίο ξεκαθαρίσει.

Xθες οι ελληνικές τράπεζες έλεγξαν εάν υπήρχαν εκροές καταθέσεων οι οποίες συνδέονται με τα διαθέσιμα της Κεντρικής Τράπεζας στη Ρωσία. Δεν φαίνεται οι ελληνικές τράπεζες να αντιμετωπίζουν παρόμοιο ζήτημα. Αλλού είναι το ζήτημα… Αν θα έχουμε πάγωμα καταθέσεων…

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη