Γλυκά Νερά: Διεκόπη για τις 12 Απριλίου η δίκη, τι δήλωσε ο συζυγοκτόνος

Γλυκά Νερά: Διεκόπη για τις 12 Απριλίου η δίκη, τι δήλωσε ο συζυγοκτόνος

Διεκόπη για τις 12 Απριλίου η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν Κράους στα Γλυκά Νερά.

Με αίτημα διακοπής ξεκίνησε η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν Κράους στα Γλυκά Νερά τον Μάιο του 2021.

Το αίτημα διακοπής υπέβαλε ο δικηγόρος του κατηγορούμενος ο οποίος έπρεπε να παρίσταται σε άλλη δίκη στον Άρειο Πάγο με το δικαστήριο να το κάνω αποδεκτό.

Ο 33χρονος πιλότος μπήκε λίγο μετά τις 9 το πρωί της Παρασκευής στην δικαστική αίθουσα και κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου ακούγοντας το κατηγορητήριο με προσοχή και κοιτάζοντας την εισαγγελέα στα μάτια. Ο ίδιος δήλωσε «έγγαμος, χήρος και πατέρας ενός παιδιού»

Η μητέρα και ο πατέρας της 20χρονης Κάρολαιν δεν βρέθηκαν στο δικαστήριο, εκπροσωπήθηκαν από τον δικηγόρο Θανάση Χαρμάνη και δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής.

«Ο κ. Κράουτς έχει κινητά προβλήματα και αδυνατεί να μετακινηθεί. Η μητέρα της ήθελε πολύ να παρευρεθεί αλλά οι γιατροί δεν της επέτρεψαν για να μην κλονιστεί η υγεία της» ανέφερε ο νομικός παραστάτης της οικογένειας.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο προχώρησε στην κλήρωση των ενόρκων και τις τρεις γυναίκες δικαστές συμπλήρωσαν στην έδρα τέσσερεις ένορκοι, δυο άνδρες και δυο γυναίκες ενώ, παράλληλα έκανε δεκτό και το αίτημα του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα για να παρασταθεί ως πολιτική αγωγή για το θάνατο του σκυλιού της οικογένειας.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/DK5Nmsx
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη