Εξαφάνιση 15χρονης στο Περιστέρι: Τι είναι τα «loverboys» και πώς εκμεταλλεύονται εφήβους (βίντεο)

Εξαφάνιση 15χρονης στο Περιστέρι: Τι είναι τα «loverboys» και πώς εκμεταλλεύονται εφήβους (βίντεο)

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση της 15χρονης Φωτεινής Γιαννοπούλου από το Περιστέρι, που σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», είναι «πιθανόν να είναι εγκλωβισμένη σε μια επικίνδυνη κατάσταση από την οποία δεν μπορεί να διαφύγει»

«Είναι μια επικίνδυνη εξαφάνιση και το λέω γιατί συνήθως δεν βγάζουμε εντολή "Amber Alert" για έφηβους και έφηβες, αλλά βγαίνει με απόφαση εισαγγελέα, γιατί νιώθουμε πως το παιδί κινδυνεύει», ανέφερε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», σχετικά με την εξαφάνιση της 15χρονης Φωτεινής Γιαννοπούλου στο Περιστέρι.

«Υποτίθεται ότι έφυγε με την θέληση της, είναι σχετικό όμως. Είναι με κάποιους που είναι επικίνδυνοι. Ξέρουμε ότι αυτά τα κυκλώματα χρησιμοποιούν νέους για διάφορους λόγους», σημείωσε, παράλληλα, ο Κώστας Γιαννόπουλος.

«Την πήραν δύο κυρίες και υποτίθεται ότι έχει γνωρίσει κάποιον. Δεν πήγε με το ζόρι. Έφυγε με την "θέληση" της. Της έδωσαν διάφορες υποσχέσεις όπως αγάπη και ό,τι άλλο θέλει ένα παιδί».

Ο πρόεδρος της οργάνωσης εξήγησε, ακόμη, πως το κορίτσι είχε μπει στη διαδικασία να λέει ψέματα στο σχολείο, αλλά και για τους γονείς της «ότι την κακοποιούν».

Τι είναι τα «loverboys» που «πουλάνε» έρωτα

Ο Κώστας Γιαννόπουλος, όμως, έκανε κι ένα βήμα παραπάνω μιλώντας για τα λεγόμενα «loverboys».

Όπως εξήγησε, τα loverboys εμπλέκονται σε κυκλώματα trafficking που συνήθως προσπαθούν να προσελκύσουν νεαρά αγόρια και κορίτσια «πουλώντας» τους έρωτα, ενώ μερικές φορές χειραγωγούν τους νέους ή τους  δίνουν ναρκωτικά.

Μόλις έχουν τα θύματα υπό την επιρροή τους, τα εκμεταλλεύονται, κυρίως στη βιομηχανία του σεξ.

«Δεν πρόκειται να τους αφήσουμε ούτε δευτερόλεπτο, γιατί στο παρελθόν έχουμε χάσει παιδιά από αυτή την κατάσταση. Είναι γνωστοί, στο εξωτερικό λέγονται "loverboys", που πωλούν έρωτα και αγάπη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού».



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/gCXTFsy
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη