Κούγιας: Όποια πειθαρχική δίωξη και να ασκήσουν, το στόμα μου δεν θα μου το κλείσει κανείς

Κούγιας: Όποια πειθαρχική δίωξη και να ασκήσουν, το στόμα μου δεν θα μου το κλείσει κανείς

Σε μια οργισμένη ανακοίνωση σχετικά με την νέα πειθαρχική δίωξη που του άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος, προχώρησε ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, κάνοντας λόγο για παράνομες διώξεις με σκοπό να του κλείσουν το στόμα.

«Πληροφορήθηκα, τη νέα πειθαρχική δίωξη που άσκησε σε εμένα αυτή τη φορά, ο ίδιος ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος, λίγα λεπτά μετά την δημόσια διαμαρτυρία – καταγγελία που έκανα εις βάρος του και εις βάρος του αναπληρωτή του για τις παράνομες πειθαρχικές διώξεις που ασκούν εις βάρος μου για να μου κλείσουν το στόμα και να μην αναδεικνύω, είτε τα στημένα παιχνίδια της Super League 2 είτε τις επικίνδυνες προσωπικότητες που κυριαρχούν στη Super League 2 με αρχηγό τον Γιάννη Παπαδόπουλο, που έχει εκλέξει μαζί με τους Δανιήλ και Ντάσιο τους περισσότερους πρόεδρους των ΕΠΣ που εκλέγουν τη σημερινή διοίκηση της ΕΠΟ, αλλά και όλες τις παράνομες πράξεις που γίνονται από στελέχη – νομικούς συμβούλους και μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ για πολύ σοβαρά θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο (παράνομες αδειοδοτήσεις, παράνομες ανακλήσεις δελτίων της ΑΕΛ, τραγικές διαιτησίες) και άλλα.

Δεν γνωρίζω πόσα χρήματα εισπράττουν επιπλέον του μισθού τους, από την ΕΠΟ, εισαγγελείς και δικαστές για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ΕΠΟ, αλλά δυστυχώς ασκούν εις βάρος μου πειθαρχικές διώξεις ακόμα και για παραγεγραμμένα παραπτώματα, τα οποία όμως είναι στην πραγματικότητα καταγγελίες που τις βαπτίζουν δυσφήμηση του αθλήματος, αλλά θέλω να τους δώσω ένα μήνυμα:

Όποια πειθαρχική δίωξη και να ασκήσουν, ότι και να κάνουν εμένα το στόμα μου δεν θα μου το κλείσει κανείς και να θυμούνται ότι και οι κρίνοντες κρίνονται και δεν είναι μακριά η ημέρα που τρεις πρώην αθλητικοί δικαστές, κατά σύμπτωση εισαγγελείς, παραπέμφθηκαν για κακουργήματα, όταν πραγματικοί Εισαγγελείς με την εξαιρετική δουλειά των επαρκεστατάτων και εντιμοτάτων πραγματικών Εισαγγελέων, κ.κ. Παπανδρέου, Κορέα, Λακαφώση και της ΕΥΠ «τους έπιασαν» να στήνουν δίκες.

Όσον για τον Κωστάκη που τον έκανα μάγκα όταν παίζαμε μπάλα (ήταν καλός παίκτης) δεν τον είχα για τόσο κακό παιδάκι.

Κάτι κατάλαβα όταν άσκησε ποινική δίωξη εις βάρος του δυστυχούς Δημήτρη Λιγνάδη για υποτιθέμενο κακούργημα που είχε παραγραφεί πριν 10 χρόνια από τον χρόνο που άσκησε ποινική δίωξη, αλλά τώρα καταλαβαίνω πολύ περισσότερα πράγματα.

Και μια συμβουλή σε όλους αυτούς που από το πρωί μέχρι το βράδυ σκέπτονται πως θα μου κάνουν κακό στο ποδόσφαιρο ακόμη και μέσω πειθαρχικών διώξεων.

Να θυμάστε ότι με λένε Αλέξη Κούγια, είμαι σχεδόν 50 χρόνια στην κορυφή των Ελλήνων ποινικολόγων και διαχρονικά απολαμβάνω της καθολικής εκτιμήσεως των πραγματικών και έντιμων Ελλήνων Δικαστών και Εισαγγελέων από την Πρόεδρο και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου μέχρι τον τελευταίο Ειρηνοδίκη, από το Σουφλί μέχρι την Ιεράπετρα.

Ακόμη θυμάμαι κάτι ίδιους σαν κι εσάς συνταξιούχους δικαστές, που τους βάφτισαν ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς στην ΕΠΟ για να με εξοντώσουν εμένα οικονομικά και την ομάδα μου αγωνιστικά και που στον έναν, σε έναν τελικό κυπέλλου Ελλάδος, του πέταξα ένα πενηντάρικο στα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου και σήμερα δεν τους βάζουν ούτε καν στο γήπεδο του τότε αφεντικού τους.

Εγώ δεν έχω τη δυνατότητα να ασκώ πειθαρχικές διώξεις, έχω τη δυνατότητα όμως να καταθέτω μηνύσεις για διάφορα αδικήματα που διαπράττονται εις βάρος μου και εις βάρος του προστατευόμενου αγαθού του ποδοσφαίρου αλλά και αγωγές αποζημιώσεως εναντίον οιουδήποτε θίγει την τιμή και την υπόληψη μου και βλάπτει εμένα και την ομάδα μου, ακόμη και εις βάρος εισαγγελέων και δικαστών».



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/GZpxt9V
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη