Σοβαρό ατύχημα στη Ναυπακτία: Σε ΜΕΘ 17χρονος μετά από σύγκρουση με άλογο (βίντεο)

Σοβαρό ατύχημα στη Ναυπακτία: Σε ΜΕΘ 17χρονος μετά από σύγκρουση με άλογο (βίντεο)

Τα ξημερώματα της Μ. Παρασκευής το δίκυκλο 17χρονου συγκρούστηκε με άλογο στο δρόμο από Μεσολόγγι προς Κρυονέρι, στο ύψος του Γαλατά

Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζουν να νοσηλεύονται ένας 17χρονος και μία 19χρονη από τη Ναυπακτία, οι οποίοι συγκρούστηκαν με άλογο - με τα τελευταία νέα, ωστόσο, να είναι ενθαρρυντικά για την υγεία τους.

Τη Μ. Παρασκευή το δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν ο 17χρονος και η φίλη του συγκρούστηκε με άγρια άλογα με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό και των δυο νεαρών.

Αξίζει να σημειωθεί πως το αγόρι χρειάστηκε να διασωληνωθεί, ενώ πλέον αναμένεται να βγει μέσα στην ημέρα από την Εντατική.

Όπως ανέφερε στο nafpaktianews.gr ο πρόεδρος της κοινότητας Λευτέρης Μπαλωμένος, ο άτυχος νέος τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά και θα χρειαστεί επέμβαση στο πόδι του για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Για ακόμη μία φορά, μάλιστα, ο πρόεδρος της κοινότητας ζήτησε από τους υπευθύνους να δώσουν λύση και να δώσουν την άδεια στον Δήμο Ναυπακτίας να διαχειριστεί αυτά τα άλογα, τονίζοντας ότι δεν είναι άγρια άλογα αλλά ζώα τα οποία κατά καιρούς έχουν αφεθεί ελεύθερα από ιδιώτες. 



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/cOz2Dsd
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη