Φθιώτιδα: Πρόγνωση καιρού από 18-20 Απριλίου


Πλησιάζουν οι εορτινές ημέρες της Μεγάλης Άγιας Εβδομάδας ωστόσο (δυστυχώς) η πρόωρη μεσοπροθεσμη εκτίμηση της ομάδας μας από Αρχές Απρίλη δείχνει να ΕΠΑΛΗΘΕΎΕΤΑΙ και το διάστημα Κυριακή των Βαϊων έως τα μέσα της Μεγάλης εβδομάδας δείχνει μια  κάπως χειμερινή επίθεση για την εποχή που διανύουμε με πολλές βροχές για τους αγρότες μας χρήσιμες αυτήν την περίοδο και χιόνια στα βουνά & σε κάποια ορεινά. Η συνέχεια προς το Πάσχα φαίνεται να παραμένει κατά τόπους άστατος Ανοιξιάτικος ο καιρός και με πιο φυσιολογικές θερμοκρασίες για την εποχή, περισσότερα στοιχεία θα έχουμε στο τέλος της εβδομάδας για το ενδιαφέρον επίμαχο διάστημα  Μ.σαββατο& Πάσχα. Μείνετε συντονισμένοι στην ομάδα μας να μαθαίνετε πρώτοι στην Ελλάδα την τάση του καιρού για τόσο μακριά!

(με τα  γαλάζια/μπλε χρώματα  διακρίνουμε τις πιο ψυχρές αέριες μάζες ενώ με τα πιο κίτρινα/σκούρα χρώματα τις πιο θερμές)

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη