Πανελλήνιες 2022: Πότε τελειώνουν τα μαθήματα σε Γυμνάσια και Λύκεια, πότε αρχίζουν οι εξετάσεις

eurokinissi

Αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε μετά τις διακοπές του Πάσχα για το τέλος των μαθημάτων σε Γυμνάσια και Λύκεια και την αρχή των εξετάσεων. Πότε ξεκινούν και πότε τελειώνουν οι Πανελλήνες Εξετάσεις

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι μαθητές για τις εξετάσεις. Οι μαθητές έχουν πλέον περίπου έξι εβδομάδες μέχρι τις Πανελλήνιες.

Τα μαθήματα σε Γυμνάσια και Λύκεια έχει οριστεί να σταματήσουν στις 20 Μαΐου, ενώ στα Γυμνάσια 10 ημέρες αργότερα, στις 30 Μαΐου. Προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν την 1η και να ολοκληρωθούν στις 15 Ιουνίου, παράλληλα δηλαδή με τις ημέρες των Πανελληνίων Εξετάσεων αλλά τις ημέρες που δεν θα βρίσκεται σε εξέλιξη η εθνική διαδικασία για τα ΑΕΙ.

Οι απολυτήριες και προαγωγικές εξετάσεις της Γ' Λυκείου, κατά την οποία εξετάζονται 5 μαθήματα θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 23 και 27 Μαΐου. Στην Α' και τη Β' Λυκείου οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις γίνονται σε 8 μαθήματα και θα πραγματοποιηθούν από 23 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου.

Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις, όπως ήδη ανακοινώθηκε, ξεκινούν στις 3 Ιουνίου για τα Γενικά Λύκεια και μία ημέρα νωρίτερα, στις 2 του μηνός, για τα Επαγγελματικά Λύκεια, με στόχο φέτος την έκδοση των αποτελεσμάτων των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ στα αρχές Αυγούστου.

Στα Γενικά Λύκεια οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν στις 10 Ιουνίου και στα Επαγγελματικά στις 17 του μήνα. Η διαδικασία δε θα ολοκληρωθεί με τα ειδικά μαθήματα από 18 έως 30 Ιουνίου.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/jT3OWih
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη