Συνεχίζεται η δίκη του 39χρονου προπονητή ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης αθλήτριας (βίντεο)

Συνεχίζεται η δίκη του 39χρονου προπονητή ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης αθλήτριας (βίντεο)

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, του 39χρονου προπονητή ιστιοπλοΐας ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανήλικης αθλήτριας, όταν εκείνη ήταν σε ηλικία 11 ετών.

«Δεν υπήρχε καμία συναίνεση από την πλευρά μου, με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει και θα καταστρέψει την οικογένειά μου, αν μιλούσα και αποκάλυπτα τι μου έκανε», είχε αναφέρει η νεαρή αθλήτρια στην κατάθεσή της στον εισαγγελέα.

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος στην απολογία υποστήριξε ότι είχε δεσμό με την 11χρονη και πως ήθελε να την παντρευτεί.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας στις αρχές του περασμένου έτους, μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου για περιπτώσεις σεξουαλικών κακοποιήσεων στο χώρο της ιστιοπλοΐας.

Με την έναρξη της σημερινής διαδικασίας δεν αποκλείεται οι δικηγόροι της νεαρής γυναίκας να καταθέσουν αίτημα για κατάθεση της στο ακροατήριο κεκλεισμένων των θυρών.

{https://www.youtube.com/watch?v=mFG7g8QwYx8}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/VLBvOz2
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη