Ολυμπιακός - Μονακό 72-96: Βαριά ήττα, η άμυνα δε λειτούργησε

Ολυμπιακός - Μονακό 72-96: Βαριά ήττα, η άμυνα δε λειτούργησε

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί για δεύτερη φορά την έδρα του κόντρα στη Μονακό.

Οι Μονεγάσκοι, σε αντίθεση με το πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ, βρήκαν ρυθμό κι εκτέλεσαν τους Πειραιώτες από την περιφέρεια, επικρατώντας άνετα με 96-72 και φέρνοντας τη σειρά των πλέι οφ της Euroleague στα ίσια.

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός μόνο στην πρώτη περίοδο και στη συνέχεια παραδόθηκε άνευ όρων στις ορέξεις της Μονακό και κυρίως του Μάικ Τζέιμς. Ο Αμερικανός γκαρντ είδε σαν… βαρέλι το ερυθρόλευκο καλάθι στην τρίτη περίοδο, έπαιξε… ρολόι πίσω από τη γραμμή του τρίποντου κι οδήγησε την ομάδα του σε μία άνετη νίκη.

Συγκριμένα: 

Το σερί 20-0 μέσα σε 4'30" που μετέτρεψε το 21-15 σε 21-35 (με δύο λεπτά να απομένουν για τη λήξη) ήταν το σημείο της κρίσης! Η Μονακό είχε αποκτήσει τα ηνία του αγώνα με τον Μάικ Τζέιμς να έχει μόλις 2 πόντους (και 0/5 σουτ στο πρώτο μέρος) αλλά με τον Μπέικον να έχει 13 και τους Άντζουσιτς- Ουαταρά να έχουν 4/4 τρίποντα μαζί!



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/NxqsOKe
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη