Νέες κυρώσεις και «πάγωμα» 7 δις στον Αμπράμοβιτς από τη Βρετανία

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Το βασιλικό δικαστήριο του Τζέρσεϊ, φορολογικού «παραδείσου» της Γαλλίας που ελέγχεται από το αγγλικό στέμμα, προχώρησε σε νέες κυρώσεις κατά του Ρομάν Αμπράμοβιτς, «παγώνοντας» περιουσιακά στοιχεία του άνω των επτά δισ. ευρώ.

Όπως αναφέρει το forbes.com, το Βασιλικό Δικαστήριο του Τζέρσεϊ εξέδωσε διάταγμα δέσμευσης των περιουσιακών στοιχείων του Ρώσου ολιγάρχη, καθώς εφάρμοσε τις κυρώσεις που ψηφίστηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Τζέρσεϊ αποτελεί περιοχή που είναι μέρος των Νήσων της Μάγχης και βρίσκεται 14 μίλια μακριά από τις γαλλικές ακτές, ενώ εξαρτάται από την Βρετανία.

Παράλληλα, όπως αναφέρει η Daily Mail, δεσμεύτηκε και η βίλα «Château de la Croë» του Αμπράμοβιτς, που βρίσκεται στη Γαλλική Ριβιέρα και κάποτε ανήκε στον Δούκα και τη Δούκισσα του Γουίνδσορ της Βρετανίας.

Παρά τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν στον Ρώσο ολιγάρχη, ο ίδιος δεν φαίνεται να πτοείται, με το όνομά του να εμπλέκεται σε φήμες για την αγορά της τουρκικής ομάδας Γκεζτέπε ή ακόμα και της Βαλένθια.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/9Jezjat
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη