Οικονόμου: Άνοιξε η φόρμα δήλωσης εξοπλισμού ψηφιακών αναγκών για μαθητές Ειδικής Αγωγής

Οικονόμου: Άνοιξε η φόρμα δήλωσης εξοπλισμού ψηφιακών αναγκών για μαθητές Ειδικής Αγωγής

Αναμένεται να διατεθούν πάνω από 10 εκατ. ευρώ σε 50 χιλιάδες μαθητές της Ειδικής Αγωγής για προμήθεια ψηφιακού εξοπλισμού, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννης Οικονόμου. .

«Άνοιξε η φόρμα υποβολής αναγκών σε ψηφιακό εξοπλισμό & λογισμικό για την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Πάνω από 10 εκατ. ευρώ διατίθενται για 50.000 μαθητές σε 464 σχολεία ειδικής αγωγής και 3.237 σχολεία με τμήματα ένταξης. Με σχέδιο αναβαθμίζουμε την Παιδεία», αναφέρει.

{https://twitter.com/joikonomou/status/1514474502524133379?s=20&t=yofUuYTtdeQTQ1uJ_J2EpQ}

Σε χθεσινή της ανάρτηση η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως με αφορμή το άνοιγμα της πλατφόρμας για την υποβολής αναγκών σε ψηφιακό εξοπλισμό και λογισμικό για την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση ανέφερε:

«Καταγράφουμε τις πραγματικές ανάγκες των σχολείων και των μαθητών μας - αναβαθμίζουμε την Παιδεία #ΣτηνΠράξη για όλους τους μαθητές μας για ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και ποιοτικό σχολείο. Άνοιξε η φόρμα υποβολής αναγκών σε ψηφιακό εξοπλισμό και λογισμικό για την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Πάνω από €10εκ για 50.000 μαθητές μας σε 464 σχολεία ειδικής αγωγής και 3.237 σχολεία με τμήματα ένταξης».



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/hpi4dyj
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη