Φθιώτιδα: Σημαντικές Εξελίξεις για μεγάλα Έργα Υποδομών


Μετά από συνεργασία του Υπουργού Οικονομικών με την πολιτική ηγεσία των Υπουργείων Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και τις Δημοτικές Αρχές, δρομολογούνται σημαντικές εξελίξεις, σχετικά με μεγάλα έργα υποδομών στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας.

Συγκεκριμένα:
  1. Αξιολογείται θετικά η αίτηση ένταξης που υπέβαλε ο Δήμος Λαμιέων για χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης των έργων «Κατασκευή Δικτύων Αποχέτευσης Οικισμών Λεκάνης Σπερχειού» και «Μονάδα Ηλιακής Ξήρανσης Ιλύος στο Βιολογικό Καθαρισμό της Λαμίας».
  2. Αξιολογείται θετικά η αίτηση ένταξης για χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης του έργου «Αποχέτευση ακαθάρτων και επεξεργασία λυμάτων παραλιακών οικισμών Δήμου Στυλίδας».
  3. Αναμένεται η άμεση ένταξη προς χρηματοδότηση του έργου «Έργο Δικτύου Αποχέτευσης και Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Αγίου Κωνσταντίνου».
  4. Αναμένεται η έγκριση χρηματοδότησης από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, για έργα υποδομών εγγείων βελτιώσεων, με ωφελούμενο τον ΤΟΕΒ Μοσχοχωρίου. Για τον λόγο αυτό, υπήρξε σχετική συνεργασία του Υπουργού Οικονομικών με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Δήμαρχο Λαμιέων.
Πρόκειται για πολύ σημαντικά έργα υποδομής, με ιδιαίτερα αναπτυξιακό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Οι συντονισμένες προσπάθειες συνεχίζονται.

Η Κυβέρνηση και οι αρμόδιοι Υπουργοί θα συνεχίσουν να εργάζονται συλλογικά και μεθοδικά, για την ανάπτυξη και βελτίωση των υποδομών, προς όφελος της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη