Τσιτσιπάς: Νίκησε τον Ντιμιτρόφ και πέρασε στους «8» του Οπεν της Βαρκελώνης

Τσιτσιπάς: Νίκησε τον Ντιμιτρόφ και πέρασε στους «8» του Οπεν της Βαρκελώνης

Χωρίς να συναντήσει κανένα πρόβλημα ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεπέρασε άνετα με 2-0 σετ (6-1, 6-4) το εμπόδιο του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και προκρίθηκε στους «8» του Όπεν της Βαρκελώνης.

Στους προημιτελικούς του Όπεν της Βαρκελώνης προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, ο οποίος είναι Νο 5 στην παγκόσμια κατάταξη και Νο 1 στο κυρίως ταμπλό, αντιμετώπισε στο πλαίσιο της φάσης των «16» τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και κατέβαλε την αντίσταση του Βούλγαρου (Νο 23 στον κόσμο) με 6-1, 6-4, ύστερα από αγώνα διάρκειας περίπου μιας ώρας και 11 λεπτών.

Έτσι, ο 23χρονος πρωταθλητής πήρε το «εισιτήριο» για τους «8» του "Barcelona Open Banc Sabadell". Εκεί, βάσει προγράμματος, ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει αργότερα σήμερα τον Κάρλος Αλκαράθ (Νο 11 στην παγκόσμια κατάταξη και Νο 5 στο κυρίως ταμπλό), ο οποίος επικράτησε νωρίτερα του Χάουμε Μουνάρ στον ισπανικό «εμφύλιο» για τους «16» με 6-3, 6-3, ύστερα από περίπου 71 λεπτά αγώνα.

Στο πρώτο σετ ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε με 4-0 έχοντας «σπάσει» δύο φορές το σερβίς του Ντιμιτρόφ και, παρά τις προσπάθειες του αντιπάλου του, έφτασε εύκολα με νέο «break» στο 6-1. Στο δεύτερο σετ ο Ντιμιτρόφ «έσπασε» με το... καλημέρα το σερβίς του Τσιτσιπά και προηγήθηκε 1-0, αλλά ο Τσιτσιπάς «απάντησε» με «μπρέικ» και ισοφάρισε 1-1. Με νέο «σπάσιμο» ο Βούλγαρος πέρασε μπροστά με 3-2, ωστόσο ο 23χρονος πρωταθλητής «έσπασε» άμεσα το σερβίς του Ντιμιτρόφ και ισοφάρισε 3-3. Στη συνέχεια οι δύο αντίπαλοι κράτησαν το σερβίς τους έως το 5-4, όπου ο Τσιτσιπάς με ακόμη ένα «διάλειμμα» πήρε το σετ με 6-4 και τη νίκη-πρόκριση στους «8».



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/VeKqpC2
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη