Εφιαλτικό ξημέρωμα για 95χρονη στου Παπάγου - Αδίστακτοι ληστές απειλούσαν να της πάρουν τη ζωή

Εφιαλτικό ξημέρωμα για 95χρονη στου Παπάγου - Αδίστακτοι ληστές απειλούσαν να της πάρουν τη ζωή

Εφιαλτικές στιγμές βίωσε τα ξημερώματα της Δευτέρας 95χρονη γυναίκα στο διαμέρισμά της, στου Παπάγου, όπου διαμένει μαζί με μία άλλη γυναίκα η οποία την εξυπηρετεί στην καθημερινότητά της.

Τρεις κακοποιοί, άγνωστο μέχρι στιγμής πώς, εισέβαλαν στο διαμέρισμα από την μπαλκονόπορτα και με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τις δύο γυναίκες, ζητώντας από την 95χρονη να τους αποκαλύψει πού έχει κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα. Οι ένοπλοι εισβολείς απείλησαν ακόμη και για τη ζωή της υπερήλικης, ενώ άρπαξαν όσα χρήματα και τιμαλφή εντόπισαν στο διαμέρισμα.

Οι γυναίκες κατήγγειλαν το περιστατικό στην Άμεση Δράση, ωστόσο, παρά τις έρευνες που έγιναν στη γύρω περιοχή δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός των δραστών. Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής, δίνοντας βάρος στις καταθέσεις.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/rlaRmzq
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη