Ε. Λιακούλη από Λαμία: «Η αγκαλιά του ΠΑΣΟΚ, χωράει κάθε προοδευτικό πολίτη»

Στη Λαμία βρέθηκε η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη, συμμετέχοντας ενεργά στις καινοτόμες δράσεις αυτo-οργάνωσης, που η παράταξη πραγματοποιεί αυτό το διάστημα σε όλη την Ελλάδα.

Στην τοποθέτησή της, η Ε. Λιακούλη ανέδειξε τη σημαντική πολιτική ουσία που εκπέμπουν οι πρωτοβουλίες αυτο-οργάνωσης, καθώς σηματοδοτούν την ανανέωση των διαχρονικών δεσμών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής με την ελληνική κοινωνία.

«Πριν λίγους μήνες, 270.000 μέλη και φίλοι της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης, προσήλθαμε στις κάλπες και με την ψήφο μας ξεκινήσαμε να γράφουμε,όλοι μαζί, τη νέα σελίδα στη μακρά ιστορία της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης. Η εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη έδωσε νέα δυναμική και ώθηση στην κοινή μας πορεία. Η πολιτική επιστρέφει, η Σοσιαλδημοκρατία γίνεται ξανά πρωταγωνιστής. Βρισκόμαστε εδώ σήμερα ενωμένοι για να βάλουμε τα δομικά υλικά που θα στεριώσουν το κοινό μας μέλλον και την επόμενη ημέρα ευημερίας και αξιοπρέπειας της πατρίδας μας. Η αγκαλιά του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής δεν χωράει μόνο 270.000, είναι ανοιχτή για κάθε προοδευτικό δημοκράτη που λαχταρά την Αλλαγή, για όλους όσοι τολμούν ακόμα να ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο και έχουν μεράκι, ιδέες και όρεξη να το χτίσουμε μαζί. Με την αυτo-οργάνωση φέρνουμε τα “κάτω – πάνω”, ανοίγουμε διάπλατα τις πόρτες και τα παράθυρα του κόμματος να αναζωογονηθεί από τον πλούσιο άνεμο της κοινωνικής μας βάσης», επεσήμανε  Ε. Λιακούλη.

Ταυτόχρονα, δεν παρέλειψε βεβαίως να αναφερθεί στις εξελίξεις της ενεργειακής κρίσης και των εξοντωτικών ανατιμήσεων. Υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, πως «η ατολμία της Κυβέρνησης να δεχτεί εγκαίρως τις ρεαλιστικές προτάσεις του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής απέναντι στην “καταιγίδα” της ακρίβειας, είναι αδιανόητη. Έχουν τεράστιες ευθύνες για τις δραματικές συνθήκες ανασφάλειας και αναξιοπρέπειας που πλήττουν την καθημερινότητα εκατομμυρίων συμπολιτών μας. Ένας στους δύο Έλληνες πλέον δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα! Η Κυβέρνηση τους έχει εγκαταλείψει απροστάτευτους». 

Η Ε. Λιακούλη εστίασε στη δέσμη λύσεων που έχει προ πολλού προτείνει ο Νίκος Ανδρουλάκης, όπως την εφαρμογή της εργαλειοθήκης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τη φορολόγηση των υπερκερδών των μεγάλων παρόχων ενέργειας, την επιβολή πλαφόν στη λιανική τιμή στη ρήτρα αναπροσαρμογής, τον κατώτατο μισθό 751 ευρώ, ένα κοστολογημένο νέο ΕΚΑΣ, τεκμηριώνοντας πως οι αναγκαίες παρεμβάσεις μπορούν να χρηματοδοτηθούν από τα επιπλέον κρατικά έσοδα που έχει φέρει η εκτόξευση του πληθωρισμού. Υπενθύμισε, επίσης, τις σύγχρονες πολιτικές για τη νέα γενιά και την κοινωνική κατοικία, που πρώτο το ΠΑΣΟΚ έφερε στο δημόσιο διάλογο.

Σημειώνεται ότι στην εκδήλωση συμμετείχε, ως έτερη ομιλήτρια, το Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου,  Αφροδίτη Παπαθανάση,ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής, Μάνος Γέμελος, ενώ το “παρών“ έδωσε πλήθος στελεχών και φίλων του κόμματος από την περιοχή.





\www.kosmoslarissa.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη