Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ντέρμπι «αιωνίων» σε κατάμεστη «Λεωφόρο»

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ντέρμπι «αιωνίων» σε κατάμεστη «Λεωφόρο»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην κατάμεστη Λεωφόρο (21:30), για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague 1.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (17/04 21:30) τον Ολυμπιακό για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ 1.

Όλα τα φώτα είναι στραμμένα απόψε το βράδυ στο ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.

Οι «Πράσινοι» θα υποδεχτούν σε μία κατάμεστη «Λεωφόρο» (πρώτη φορά sold out μετά από 5 χρόνια) τον Ολυμπιακό. Mοναδικό σκοπό απόψε έχουν τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο.

Είναι στο κυνήγι της 3ης θέσης, η οποία δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ είχε προηγηθεί η εντός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Οι «Πράσινοι» έχουν 48 βαθμούς και βρίσκονται 2 πόντους πίσω από τον 3ο Άρη. Όσο αναφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει τον Χουάνκαρ. Επιστρέφουν οι Βιγιαφάνιες, Καρλίτος και Μακέντα.

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΚ. Την προηγούμενη αγωνιστική, οι «ερυθρόλευκοι» δεν παίξανε με τον ΠΑΟΚ, αλλά φρόντισαν να κλείσουν το φιλικό με την Σαχτάρ, για να έχουν αγωνιστικό ρυθμό.

Ο Ολυμπιακός, θέλει να επικρατήσει για να φτάσει ακόμα πιο κοντά στη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι Πειραιώτες δεν έχουν δείξει καλό πρόσωπο στα πλέι οφ και θέλουν να το αλλάξουν αυτό.

Όσο αναφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Ο Πέντρο Μαρτίνς θα έχει κανονικά στη διάθεση του τους Ελ Αραμπί, Μπουχαλάκη και Γκάρι Ροντρίγκες.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/NhmYakn
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη