Ρούλα Πισπιρίγκου: Aναβάλλεται το αίτημα αποφυλάκισής της

Ρούλα Πισπιρίγκου: Aναβάλλεται το αίτημα αποφυλάκισής της

Αλλαγή δεδομένων διαφαίνεται στο αίτημα αποφυλάκισης της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, σχεδόν ένα μήνα μετά την εντολή προσωρινής της κράτησης στις φυλακές Κορυδαλλού.

Αλλαγή δεδομένων διαφαίνεται στο -απροσδόκητο για κάποιους- αίτημα αποφυλάκισης της κατηγορούμενης για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, σχεδόν ένα μήνα μετά την εντολή προσωρινής της κράτησης στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ενώ αρχικά η -«παράτολμη» νομικά πράξη τοποθετείτο χρονικά για πολύ πριν το Πάσχα και μέχρι προ ημερών η αίτηση δεν αποκλείετο να υποβληθεί αυτή την εβδομάδα – αφού προς αυτή την κατεύθυνση πίεζε ασφυκτικά τους δικηγόρους της η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου – όλα τώρα αλλάζουν και μάλιστα κατά πολύ, σύμφωνα με το pelop.gr. 

Πέραν των τεχνικών εκθέσεων που εκπονούνται για την περίπτωση θανάτου της Τζωρτζίνας- και το pelop.gr πληροφορείται ότι εξελίσσονται καλά- έχει ωστόσο απαιτηθεί περισσότερος χρόνος, διάφορα έγγραφα και επιπλέον στοιχεία, το νέο «κλειδί» στο προαναγγελθέν αίτημα είναι πλέον άλλο.

Σύμφωνα με το pelop.gr οι συνήγοροι της έγκλειστης 33χρονης μάνας, αποφάσισαν ν' αλλάξουν στρατηγική, χωρίς αυτό να οφείλεται σε κάποιο «εμπόδιο» ή σε κάποια διαφορετική δεύτερη σκέψη ως προς την τύχη που θα έχει το αίτημα αποφυλάκισης… με αυστηρούς περιοριστικούς όρους.

Η αιτία είναι πως, όσο εξελίσσεται η εισαγγελική έρευνα για τα άλλα δύο νεκρά παιδιά, τη Μαλένα και την Ιριδα, αντιστοίχως και η ιατροδικαστική αναμόχλευση των θανάτων τους, τα αποτελέσματα που θα προκύψουν, πιθανά να είναι ικανά να ενισχύσουν το αίτημα.

Βέβαια, υπάρχει και η άλλη εκδοχή. Να έχει αποφυλακιστεί η Ρούλα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και -αν προκύψει κάτι το ενοχοποιητικό- να συλληφθεί εκ νέου και να προφυλακιστεί πάλι, με ένα επιπλέον κατηγορητήριο.

Κατά συνέπεια η απόφαση δείχνει να έχει να παρθεί. Το αίτημα αποφυλάκισης δεν θα κατατεθεί αν δεν τελειώσει η έρευνα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και του Ιατροδικαστικού διδύμου Καρακούκη – Καλογριά για τις απώλειες της Μαλένας και της μικρής
Ιριδας.

 



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/a6PdBQW
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη