Κύπελλο Ελλάδας: Ο τελικός «χωράει» μόνο δύο, μεγάλο ντέρμπι στο Φάληρο

Κύπελλο Ελλάδας: Ο τελικός «χωράει» μόνο δύο, μεγάλο ντέρμπι στο Φάληρο

Η Λαμία υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ στις ρεβάνς των ημιτελικών που θα κρίνουν την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 21/5 στο ΟΑΚΑ,

Έφτασε η ώρα που θα μάθουμε το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας για τη σεζόν 2021-2022, καθώς σήμερα (27/4) θα «σφραγιστούν» τα δύο εισιτήρια στις ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου.

Πιο αναλυτικά, η Λαμία θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό (18:00) με τους «πράσινους» να έχουν το προβάδισμα μετά το 1-0 της Λεωφόρου με το γκολ του Ιωαννίδη, ενώ στις 20:00, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη μετά το 0-0 της Τούμπας που τα άφησε όλα ανοικτά για την πρόκριση στον τελικό.

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στη Λαμία χωρίς τους Κουρμπέλη, Μακέντα και Πούγγουρα με την αποστολή να αποτελείται από τους Διούδη, Μπρινιόλι, Χριστογεώργο, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλο, Ιωαννίδη, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνη, Χατζηθεοδωρίδη, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Σιδερά, Κώτσιρα, Σάρλια, Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο και Βιτάλ.

Στη Λαμία, ο Τζανλούκα Φέστα για διάφορους λόγους δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γκαραβέλη, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Βύντρα, Νινούα, Τσούκαλο, Αραμπούλι και Βέλλιο. Στην αποστολή μπήκαν οι Τρόπουλος, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Λούκας, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Σιμόν, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Μανούσος, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Μπανγκουρά, Ρόμανιτς και Μανουσάκης.

Αναφορικά με το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ανακοίνωσε αποστολή. Ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων σε αντίθεση με το πρώτο παιχνίδι θα έχει διαθέσιμους τον Αγκιμπού Καμαρά και τον Βαλμπουενά, οι οποίοι λόγω ενοχλήσεων είχαν μείνει εκτός. Αντίθετα ο Φορτούνης είναι ανέτοιμος και δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Μαρτίνς.

Ο ΠΑΟΚ δεν ανακοίνωσε αποστολή ενόψει της ρεβάνς στο Φάληρο, όπως και πριν τον πρώτο ημιτελικό στην Τούμπα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βιεϊρίνια, τον Ελ Καντουρί και τον Μιχαηλίδη. Στην τελευταία προπόνηση, οι παίκτες του ΠΑΟΚ έδωσαν έμφαση σε κάποιες τακτικές λεπτομέρειες, ενώ μεγάλο μέρος της αφιερώθηκε στις στατικές φάσεις. Ο Βιεϊρίνια έχει ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του «Δικεφάλου» στην Αθήνα για να είναι δίπλα στους συμπαίκτες του.

Στο Κύπελλο Ελλάδας ισχύει το εκτός έδρας γκολ.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα:

Λαμία - Παναθηναϊκός (18:00) CosmoteSport3
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (20:00) CosmoteSport2



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/NAyIbsx
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη