-->

Πρόταση για παραμονή του πιστοποιητικού εμβολιασμού μέχρι τα μέσα Ιουλίου (βίντεο)

eurokinissi

«Αν ήταν στο χέρι μου δεν θα έκανα άρση μέτρων» ανέφερε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, σχολιάζοντας τη χαλάρωση των μέτρων που εισηγήθηκε την Πέμπτη η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων.

Χαλάρωση των μέτρων εισηγήθηκε η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων, μπροστά και στην τουριστική σεζόν, με τους νοσοκομειακούς γιατρούς και την εκπρόσωπό τους, Ματίνα Παγώνη, πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ να εκφράζουν διαφωνίες.

Κληθείσα να σχολιάσει τα μέτρα, η Ματίνα Παγώνη τόνισε «Οι μάσκες προς το παρόν θα παραμείνουν, θα δούμε μέχρι πότε και που. Ακόμα έχουμε διψήφιους αριθμούς θανάτων και τριψήφιο αριθμό διασωληνωμένων. Ο κορωνοϊός είναι ακόμη εδώ. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Καλά κάνουν και μειώνονται τα μέτρα, αλλά οι μάσκες είναι σημαντικές», τόνισε η κ. Παγώνη.

Μάλιστα ξεκαθάρισε πως αν ήταν στο δικό της χέρι η μάσκα δεν θα έβγαινε για καιρό ενώ και το πιστοποιητικό εμβολιασμού δεν θα καταργούνταν μέχρι τουλάχιστον τα μέσα του καλοκαιριού. «Παρακινδυνευμένο είναι πάντα το ότι γίνεται άρση μέτρων. Τώρα θα δοκιμαστούμε και θα δούμε τι θα γίνει. Αν ήταν στο χέρι μου δε θα έκανα ακόμα άρση μέτρων. Έχω πει ότι η μάσκα δεν πρέπει να βγει την 1η Ιουνίου. Το πιστοποιητικό θα το κρατούσα τουλάχιστον μέχρι τις 15 Ιουλίου».from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/MIxceBF
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->