Παπαϊωάννου: «Στον Παναθηναϊκό ήθελαν ειδική μεταχείριση για τους οπαδούς τους»

O ιδιοκτήτης της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου μίλησε στο SDNA για το γεγονός πως δεν επετράπη στους φίλους του Παναθηναϊκού να εισέλθουν στο γήπεδο της Λαμίας.

Διαβάστε τις δηλώσεις του:

«Δεν υπήρχε καμία απολύτως συννενόηση με τον Παναθηναϊκό πριν από την έναρξη του αγώνα για την είσοδο οργανωμένων οπαδών του. Στο γήπεδο βρέθηκαν μεμονωμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού, όχι όμως και οργανωμένοι όπως συνέβη σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της Λαμίας κόντρα στις μεγάλες ομάδες.

Στον Παναθηναϊκό ήθελαν δυστυχώς να υπάρξει ειδική μεταχείριση για τους δικούς τους οργανωμένους οπαδούς, οι οποίοι ήρθαν στο γήπεδο υπό τη συνοδεία της αστυνομίας από τα διόδια της Τανάγρας.

Πριν από το παιχνίδι μου είπαν να πληρώσουν εισιτήριο να μπουν μέσα και τους απάντησα  “σας είπε κανένας πως ψάχνουμε χρήματα;”.

Στο γήπεδο δεν υπήρχε κενή θύρα για την παρουσία οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού και δεν υπήρχε περίπτωση να δώσουμε εμείς ως Λαμία άδεια για την είσοδό τους ανάμεσα σε μεμονωμένους φιλάθλους.

Η αστυνομία μου ζήτησε να πάρω εγώ την ευθύνη και να τους βάλω μέσα κάτι που δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω.

Κατόπιν η αστυνομία με δική της απόφαση οδήγησε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στους γύρω λόφους και τις ταράτσες» τόνισε αρχικά ο ισχυρός άνδρας των Φθιωτών και πρόσθεσε:

«Επαναλαμβάνω πως με τον Παναθηναϊκό δεν υπήρχε καμία συννενόηση πριν το ματς για την παρουσία δικών του οργανωμένων οπαδών στο γήπεδο.

Η Αστυνομία τους συνόδεψε όπως προανέφερα από τα διόδια στο γήπεδο και δεν έκανε σωστά τη δουλειά της ρίχοντας την ευθύνη σε μένα για την είσοδό τους.

Δεν έχουμε τίποτα ως Λαμία με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού. Δεν δεχόμαστε μετακίνηση οργανωμένων οπαδών στο μικρό γήπεδο μας.

Με τις…πλάτες της αστυνομίας έγιναν όσα έγιναν, διότι κάποιοι πίστεψαν πως είναι άτυπη κυβέρνηση στην Ελλάδα».

prasinoforos.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη