Το βίντεο που ανέβασε ο Μάνος Δασκαλάκης την ημέρα που πέθανε η Τζωρτζίνα

Το βίντεο που ανέβασε ο Μάνος Δασκαλάκης την ημέρα που πέθανε η Τζωρτζίνα

Το βίντεο που ανέβασε ο Μάνος Δασκαλάκης την ημέρα που πέθανε η μικρή Τζωρτζίνα

Καθημερινά έρχονται στη δημοσιότητα νέες αποκαλύψεις για τους γονείς των τριών άτυχων κοριτσιών, που βρήκαν αιφνίδιο θάνατο στην Πάτρα.

Μια από αυτές τις αποκαλύψεις αφορά τον Μάνο Δασκαλάκη, τον πατέρα της μικρής Τζωρτζίνας, ο οποίος την ημέρα του θανάτου της, 29 Ιανουαρίου 2022 φέρεται να ανέβασε στα social media, ένα βίντεο με τον ίδιο να τραγουδάει το Έτσι κι Αλλιώς του Γιάννη Κότσιρα, σε κάποιο κέντρο που λογικά εμφανιζόταν.

Το βίντεο προκάλεσε αντιδράσεις των συνεργατών της εκπομπής του Αντέννα, οι οποίοι έσπευσαν να δηλώσουν οτι δεν είναι μια λογική εικόνα κάποιου που πενθεί να ανεβάζει οτιδήποτε στα social media λίγο μετά το θάνατο του παιδιού του, πόσο μάλλον όταν το τραγούδι δεν φαίνεται να σχετίζεται.

«Εγώ τους θαυμάζω τους ανθρώπους αυτούς που έχουν την ψυχραιμία να πάνε γυμναστήριο, να τραγουδάνε, να πάνε διακοπές, να ανεβάζουν βίντεο στο tik tok, να ντύνονται ωραία» είπε ενοχλημένος ο Γιώργος Λιάγκας.

«Και την προηγούμενη ημέρα να το ανέβασε, είναι ένα παιδί τετραπληγικό στο νοσοκομείο και την προηγούμενη ημέρα πήγε να πεθάνει πέντε φορές. Κι εσύ ανεβάζεις 29/1/22 τραγούδι σου παλιό; Έχεις την ψυχραιμία να πιάσεις το κινητό και να μπεις στο tik tok και να ανεβάσεις βίντεο και τραγουδάς Κότσιρα; Άλλοι γονείς που έχουν χάσει τα παιδιά τους πάνε σε ψυχιάτρους και ψυχολόγους και παίρνουν ψυχοφάρμακα για να ξεπεράσουν τον χαμό των παιδιών τους. Ούτε γυμναστική κάνουν, ούτε τραγούδια λένε. Αυτό κάνει ένας γονιός που πενθεί για τον θάνατο του παιδιού του» είπε εκτός εαυτού ο παρουσιαστής.

«Οι γονείς σκοτώνουν για τα παιδιά τους, δεν σκοτώνουν τα παιδιά τους» κατέληξε μαινόμενος ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το βίντεο



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/u4GXVNb
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη