Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα ΟΠΑΠ λόγω Πάσχα, αλλαγές στις κληρώσεις

Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα ΟΠΑΠ λόγω Πάσχα, αλλαγές στις κληρώσεις

Με αλλαγές στο ωράριο θα λειτουργήσουν από αύριο τα καταστήματα ΟΠΑΠ, ενώ αλλάζουν και οι ημέρες και ώρες των κληρώσεων στα παιχνίδια ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ, λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας και των αργιών του Πάσχα.

Σύμφωνα με ενημέρωση, σήμερα και τη Μεγάλη Πέμπτη τα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα θα λειτουργήσουν κανονικά. Το Μεγάλο Σάββατο θα είναι ανοικτά έως τις 16:00, ενώ τη Μεγάλη Παρασκευή, την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα θα παραμείνουν κλειστά. Από την Τρίτη, 26 Απριλίου, τα καταστήματα ΟΠΑΠ θα λειτουργούν και πάλι κανονικά.

Τριπλή κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ σήμερα και το Μ. Σάββατο

Αύριο, Μεγάλη Πέμπτη, δεν θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των παιχνιδιών του ΟΠΑΠ. Οι κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ και ΠΡΟΤΟ θα διεξαχθούν απόψε, Μεγάλη Τετάρτη, μαζί με την κλήρωση του ΛΟΤΤΟ.

Και οι τρεις κληρώσεις θα γίνουν στις 22.00, με την προθεσμία κατάθεσης δελτίων και για τα τρία παιχνίδια να λήγει στις 21.30.

Τριπλή κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ θα πραγματοποιηθεί και το Μεγάλο Σάββατο 23 Απριλίου, καθώς τα καταστήματα ΟΠΑΠ θα είναι κλειστά την Κυριακή του Πάσχα.

Όλες οι κληρώσεις του Μεγάλου Σαββάτου θα πραγματοποιηθούν στις 16.30. Οι παίκτες ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ θα έχουν προθεσμία να καταθέτουν τα δελτία τους έως τις 16.00.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/BZiNF0G
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη