Παναθηναϊκός - Λαμία: Ώρα... πρόκρισης στο «καμίνι» της Λεωφόρου

Παναθηναϊκός - Λαμία: Ώρα... πρόκρισης στο «καμίνι» της Λεωφόρου

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί (19:00) τη Λαμία για τον ημιτελικό Κυπέλλου και ψάχνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου.

Να βάλει από απόψε γερές βάσεις πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου θέλει ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Λαμία, καθώς οι «πράσινοι» θέλουν από το πρώτο παιχνίδι να πάρουν σκορ πρόκρισης και να μετατρέψουν σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης.

Το «τριφύλλι» θέλει να επιστρέψει σε τελικό κυπέλλου έπειτα από οκτώ χρόνια και δεν θέλει να αφήσει ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία, σε μία περίοδο που η ψυχολογία της ομάδας είναι στα ύψη, ιδιαίτερα μετά την εύκολη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό.

Στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς βρίσκεται ο Χουάνκαρ, του οποίου η ποινή από τρεις αγωνιστικές μειώθηκε σε μια και έτσι μπορεί να αγωνιστεί κανονικά.

Από την πλευρά της, η Λαμία διανύει πολύ κακή αγωνιστική περίοδο και κινδυνεύει με υποβιβασμό στη Σούπερ Λιγκ 2. Στο θεσμό του κυπέλλου έχει πραγματοποιήσει μια πολύ καλή πορεία και θα αναζητήσει την έκπληξη απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Τζιανλούκα Φέστα δεν υπολογίζει στον τραυματία Αντέτζο, τους Αραμπούλι και Άνχελ Μαρτίνεθ που έμεινα ξανά εκτός, όπως και τον Γκαραβέλη. Σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό, ο Ρόμανιτς θα πάρει τη θέση του Βέλλιου στην αποστολή.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/cLMp5gx
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη