Πότε κάνουν πρεμιέρα οι ενδιάμεσες εκπτώσεις, πόσο θα διαρκέσουν

Πότε κάνουν πρεμιέρα οι ενδιάμεσες εκπτώσεις, πόσο θα διαρκέσουν

Την Τρίτη 3 Μαΐου θα ξεκινήσουν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις φέτος, με το Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών να εκφράζει την ελπίδα που αυτή «θα είναι η τελευταία φορά που έχει θεσπιστεί».

Από την Τρίτη 3 Μαΐου θα ξεκινήσουν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα και προαιρετικά ανοιχτά θα μπορούν να είναι τα καταστήματα την Κυριακή 8 Μαΐου.

Με την έναρξη των ενδιάμεσων εκπτώσεων αλλά και των γιορτινών ημερών, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Εκφράζοντας την απαίτηση του συνόλου των επιχειρήσεων αλλά και των φορέων εκπροσώπησης των καταναλωτών, ελπίζω αυτή να είναι η τελευταία φορά του παρεχόμενου θεσμού των ενδιάμεσων εκπτώσεων, που δημιουργεί στρεβλώσεις στην αγορά και δεν επιτρέπει τη διαμόρφωση χαμηλών αρχικών τιμών σε όλα τα είδη από την αρχή της σεζόν. Καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο αλλά και στην πολύπαθη αγορά».

Πόσο θα διαρκέσουν 

«Σας ενημερώνουμε ότι η ενδιάμεση εαρινή εκπτωτική περίοδος, με το ισχύον νομικό πλαίσιο, διαρκεί 15 ημερολογιακές ημέρες από 1η έως 15 Μαΐου. Συνεπώς φέτος η έναρξη των Ενδιάμεσων Εκπτώσεων θα γίνει την Τρίτη 3 Μαΐου» αναφέρει συγκεκριμένα ο ΕΣΑ σε ανακοίνωσή του.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/9PnsRzT
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη