Συγκλονίζει ο Άκης Σακελλαρίου: «Ήμουν δέκα μέρες σε κώμα, δεν θυμάμαι τίποτα»

Συγκλονίζει ο Άκης Σακελλαρίου: «Ήμουν δέκα μέρες σε κώμα, δεν θυμάμαι τίποτα»

«Είχα έναν πυρετό που δεν έπεφτε, έλεγα είμαι κουρασμένος, μια ημέρα έπαιζα στην Πάτρα και μετά ήμουν σε κώμα», λέει ο Άκης Σακελλαρίου.

 
 
 
 

Συνέντευξη παραχώρησε ο Άκης Σακελλαρίου όπου μεταξύ άλλων μίλησε για όλους και για όλα ενώ "άνοιξε" την καρδιά του και αναφέρθηκε επίσης για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε πως: «Έχω σπουδάσει νομικά, θα γινόμουν καλός διπλωμάτης. Στη ζωή μου δεν είμαι διπλωμάτης, είμαι στη δουλειά όμως. Έχω μάθει κάποιους κανόνες. Πρώτος κανόνας να κερδίζεις χρόνο, δεύτερος να μη λες ποτέ όχι, και ο τρίτος ότι πρέπει να κοιτάς όλες τις παραμέτρους.

Σούσουρο στην Γλυφάδα με το κοντό τζιν σορτσάκι της Δέσποινας Βανδή - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Το ισοζύγιο στην καριέρα μου νομίζω ότι είναι θετικό. Έχω κάνει πολλά», είπε αρχικά ο Άκης Σακελλαρίου. Ο Άκης Σακελλαρίου είπε στη συνέχεια: «Μετά την περιπέτεια με την υγεία μου, έγινα πιο εγωιστής και φοβάμαι πιο πολύ. Δε θα ξεχάσω το κώμα, μου έλεγαν "κοιμόσουν 10 ημέρες", δεν θυμάμαι κάτι.

Δεν είχα καταλάβει τι γινόταν πριν μπω στο νοσοκομείο. Είχα έναν πυρετό που δεν έπεφτε, έλεγα είμαι κουρασμένος, μια ημέρα έπαιζα στην Πάτρα και μετά ήμουν σε κώμα».



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/GVUxDhE
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη