-->

Απειλεί η Ζαχάροβα: Η Ρωσία μπορεί να χτυπήσει σε χώρες του ΝΑΤΟ που στηρίζουν την Ουκρανία

ΑΠΕ

Το Κρεμλίνο απειλεί της χώρες του ΝΑΤΟ που υποστηρίζουν την Ουκρανία με οπλισμό ότι μπορεί εύκολα να βρεθούν στο στρόχαστρο των ρωσικών στρατευμάτων.

Συγκεκριμένα σε δηλώσεις της Μαρία Ζαχάροβα, εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, σημείωσε ότι η ρωσική κυβέρνηση θα μπορούσε να δώσει την άδεια στα στρατεύματά της να χτυπήσουν ακόμα και στόχους σε χώρες του ΝΑΤΟ που παρέχουν όπλα στην Ουκρανία.

«Αν χρειαστεί να διαταράξουμε την στρατιωτική εφοδιαστική αλυσίδα, η Ρωσία θα μπορούσε να στοχεύσει στρατιωτικούς στόχους σε χώρες του ΝΑΤΟ που παρέχουν όπλα στο καθεστώς του Κιέβου. Άλλωστε αυτά οδηγούν ευθέως σε θανάτους και αίμα στην ουκρανική επικράτεια».

Οι απειλές της Ρωσίας έρχονται μετά τις δηλώσεις του υπουργού Ενόπλων Δυνάμεων της Μεγάλης Βρετανίας πως η Βρετανία στήριξε τις αεροπορικές επιδρομές κατά ρωσικών υποδομών. Ακόμα σημείωσε πως θα ήταν πολύ λογικό βρετανικά όπλα να χρησιμοποιηθούν σε τέτοιου είδους επιθέσεις. Οι δηλώσεις του αντιμετωπίστηκαν ως προβοκάτσια από το Κρεμλίνο.

Κλιμακώνοντας απότομα τη ρητορική της η Μόσχα προειδοποίησε ότι θα μπορούσε να χτυπήσει σημαντικούς στόχους στο Κίεβο ακόμα και αν εκεί βρίσκονται Δυτικοί διπλωμάτες.from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/4sCcqTr
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->