Ενώπιον του ανακριτή η Ρούλα Πισπιρίγκου

Ενώπιον του ανακριτή η Ρούλα Πισπιρίγκου

Στην Ευελπίδων φτάνει σε λίγη ώρα η Ρούλα Πισπιρίγκου, προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της δολοφονίας της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας

Στο κτίριο 9 της Ευελπίδων οδηγείται η 33χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της κόρης της, προκειμένου να εμφανιστεί ενώπιον των ανακριτικών αρχών.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε λάβει την Παρασκευή προθεσμία, με την απολογία της να μεταφέρεται για σήμερα, Δευτέρα, στις 12:00.

Την κατηγορούμενη αναμένεται να συνοδεύσουν οι δύο δικηγόροι της, Όθωνας Παπαδόπουλος και Κωνσταντίνος Ζάρδας.

Σημειώνεται πως από σήμερα αναμένεται να ξεκινήσουν και οι έρευνες - μετά από σχετική εισαγγελική παραγγελία - και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, ενώ δεν αποκλείεται τις αμέσως επόμενες ώρες να γίνει εκταφή της μικρής Τζωτζίνας.

Πάντως, αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως «αφού αποδείχτηκε ο μηχανισμός θανάτου στο τρίτο παιδί, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες και οι άλλοι δύο θάνατοι να είναι εγκληματική ενέργεια».

 

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/if5SBb9
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη