Η πρώτη αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου στις δηλώσεις του Μάνου, τι είπε (βίντεο)

Η πρώτη αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου στις δηλώσεις του Μάνου, τι είπε (βίντεο)

Δεν άργησε να απαντήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου στις δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη ο οποίος πλέον βρίσκεται εναντίον της και πιστεύει ότι η 33χρονη έχει δολοφονήσει την κόρη τους Τζωρτζίνα.

Ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε νωρίτερα ότι βρίσκεται ενάντια στην Ρούλα Πισπιρίγκου και ότι στηρίζει την κατηγορία -ανθρωποκτονία από πρόθεση-.

Μετά από λίγα λεπτά η Ρούλα Πισπιρίγκου έδωσε απάντηση στον σύζυγό της μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Η ίδια δήλωσε απογοητευμένη για την αλλαγή στάσης του 30χρονου Μάνου, λέγοντας πως λυπάται.

Χαρακτηριστικά είπε:

«Με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου ενώ εγώ κατηγορούμαι άδικα. Μέχρι χθες, έλεγε άλλα» είπε μιλώντας στο Star.

Δείτε βίντεο:

Οι πρώτες δηλώσεις του Δασκαλάκη

Οι πρώτες δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη. Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις είπε: «Δεν μπορώ να το πιστέψω, αλλά τα στοιχεία είναι αδιάσειστα».

Συγκεκριμένα τη βεβαιότητα του ότι υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης του Τζωρτζίνας εξέφρασε ο πατέρας του παιδιού Μάνος Δασκαλάκης ο οποίος νωρίτερα προσήλθε ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας προκειμένου να δήλωση παράσταση πολιτικής αγωγής και να λάβει υπόψη του τα στοιχεία της πολύκροτης δικογραφίας.

Ο ίδιος είπε «δεν μπορώ να πιστέψω ότι είχε διαπράξει κάτι τέτοιο η Ρούλα… μέχρι πρόσφατα δεν είχα καμία υποψία, ήταν υπόδειγμα μητέρας (Ρούλα Πισπιρίγκου), ωστόσο τα στοιχεία είναι αδιάσειστα», δήλωσε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Επίσης απέρριψε τους ισχυρισμούς περί κακοποίησης του 2014 και ενώ έδωσε έμφαση στον θάνατο του πρώτου παιδιού της Μαλένας, χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις.

Εξέφρασε την ικανοποίηση του για την έρευνα η οποία διεξάγεται σχετικά για αίτια θανάτου των δυο άλλων παιδιών του όπως και της σπιτονοικοκυράς, ενώ για το αίτημα διαζυγίου ανέφερε ότι δεν τον ενδιαφέρει αυτή την ώρα και πως το μόνο που τον αφορά είναι να λάμψει η αλήθεια.

Σχετικά με την επικοινωνία που είχε με την 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, ο ίδιος είπε «Στην Ρούλα απάντησα την πρώτη φορά (στο τηλέφωνο) μετά όχι».

Οι δηλώσεις του:

{https://www.youtube.com/watch?v=sG94SomwTtM&ab_channel=DikaiologitikaNews}

Οι δηλώσεις του δικηγόρου:

{https://www.youtube.com/watch?v=MhfAxgZZuLc&ab_channel=DikaiologitikaNews}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/JHluTqK
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη