Νέα αποκάλυψη: «Η Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση», όταν το έμαθε ο Μάνος εκείνη απειλούσε να αυτοκτονήσει (βίντεο)

Νέα αποκάλυψη: «Η Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση», όταν το έμαθε ο Μάνος εκείνη απειλούσε να αυτοκτονήσει (βίντεο)

Μια νέα αποκάλυψη έγινε γνωστή σήμερα. Φαίνεται πώς εκτός από τον Μάνο Δασκαλάκη, όπου είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, είχε και η Ρούλα Πισπιρίγκου και μάλιστα την είχε δει ο σύζυγός της και τότε είχε φύγει ξανά από το σπίτι.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση και είχαν συνευρεθεί στο διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς.

Συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2021, έχει ήδη χαθεί η Μαλένα, δεν έχει χαθεί ακόμα η Ίριδα, τότε ο Μάνος Δασκαλάκης μαθαίνει για μια εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας, μία σύντομη σχέση που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου με κάποιον άνδρα από την Πάτρα.

Η επαφή μάλιστα είχε γίνει στο διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς, δηλαδή, συνευρέθηκαν στο διαμέρισμα που βρίσκεται ακριβώς επάνω από το σπίτι τους.

Ο Μάνος Δασκαλάκης το έμαθε, την ρώτησε και η Ρούλα Πισπιρίγκου το ομολόγησε. Εκείνο το χρονικό διάστημα βρισκόταν και ο Μάνος σε παράλληλη σχέση, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ant1.

Φεύγει ο Μάνος από το σπίτι, πηγαίνει σε δικηγόρο και γίνεται μια πρώτη συζήτηση για αίτηση διαζυγίου, όμως δεν προλαβαίνει καθώς 21 Μαρτίου 2021 η Ίριδα βρίσκεται νεκρή μέσα στην κούνια της.

Ο Μάνος επιστρέφει στο σπίτι για 2-3 μέρες και ξαναφεύγει, λίγες ημέρες μετά, 5 με 7 Απριλίου, η Ρούλα Πισπιρίγκου εξαφανίζεται από το σπίτι, πηγαίνει την Τζωρτζίνα σε φιλικό σπίτι κι εκείνη πηγαίνει σε ξενοδοχείο, απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει.

Ο Μάνος Δασκαλάκης αδιαφορεί, πηγαίνει για δεύτερη φορά στον δικηγόρο για το διαζύγιο και στις 8 Απριλίου 2021 η Τζωρτζίνα μπαίνει στο Καραμανδάνειο με σπασμούς και στις 11 Απριλίου βρίσκεται στη ΜΕΘ με σοβαρότατη βλάβη στον εγκέφαλο, όπως αποκάλυψε δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

Δείτε βίντεο:



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/ncmxQGR
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη