-->

Νέα αποκάλυψη: «Η Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση», όταν το έμαθε ο Μάνος εκείνη απειλούσε να αυτοκτονήσει (βίντεο)

Νέα αποκάλυψη: «Η Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση», όταν το έμαθε ο Μάνος εκείνη απειλούσε να αυτοκτονήσει (βίντεο)

Μια νέα αποκάλυψη έγινε γνωστή σήμερα. Φαίνεται πώς εκτός από τον Μάνο Δασκαλάκη, όπου είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, είχε και η Ρούλα Πισπιρίγκου και μάλιστα την είχε δει ο σύζυγός της και τότε είχε φύγει ξανά από το σπίτι.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση και είχαν συνευρεθεί στο διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς.

Συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2021, έχει ήδη χαθεί η Μαλένα, δεν έχει χαθεί ακόμα η Ίριδα, τότε ο Μάνος Δασκαλάκης μαθαίνει για μια εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας, μία σύντομη σχέση που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου με κάποιον άνδρα από την Πάτρα.

Η επαφή μάλιστα είχε γίνει στο διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς, δηλαδή, συνευρέθηκαν στο διαμέρισμα που βρίσκεται ακριβώς επάνω από το σπίτι τους.

Ο Μάνος Δασκαλάκης το έμαθε, την ρώτησε και η Ρούλα Πισπιρίγκου το ομολόγησε. Εκείνο το χρονικό διάστημα βρισκόταν και ο Μάνος σε παράλληλη σχέση, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ant1.

Φεύγει ο Μάνος από το σπίτι, πηγαίνει σε δικηγόρο και γίνεται μια πρώτη συζήτηση για αίτηση διαζυγίου, όμως δεν προλαβαίνει καθώς 21 Μαρτίου 2021 η Ίριδα βρίσκεται νεκρή μέσα στην κούνια της.

Ο Μάνος επιστρέφει στο σπίτι για 2-3 μέρες και ξαναφεύγει, λίγες ημέρες μετά, 5 με 7 Απριλίου, η Ρούλα Πισπιρίγκου εξαφανίζεται από το σπίτι, πηγαίνει την Τζωρτζίνα σε φιλικό σπίτι κι εκείνη πηγαίνει σε ξενοδοχείο, απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει.

Ο Μάνος Δασκαλάκης αδιαφορεί, πηγαίνει για δεύτερη φορά στον δικηγόρο για το διαζύγιο και στις 8 Απριλίου 2021 η Τζωρτζίνα μπαίνει στο Καραμανδάνειο με σπασμούς και στις 11 Απριλίου βρίσκεται στη ΜΕΘ με σοβαρότατη βλάβη στον εγκέφαλο, όπως αποκάλυψε δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

Δείτε βίντεο:from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/ncmxQGR
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->