Η πρώτη ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τον θάνατο του γιου του (βίντεο)

Η πρώτη ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τον θάνατο του γιου του (βίντεο)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά τον θάνατο του νεογέννητου γιου του

Συγκλονιστικές στιγμές βίωσαν οι παρευρισκόμενοι στο Άνφιλντ και συγκεκριμένα στο ντέρμπι μεταξύ Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ΄΄οπου οπαδοί της Λίβερπουλ χειροκροτούσαν για ένα λεπτό στη μνήμη του αδικοχαμένου παιδιού του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στην πρώτη του ανάρτηση μετά τον θάνατο του νεογέννητου γιου του, ο ποδοσφαιριστής ευχαρίστησε τους οπαδούς για τη συγκινητική τους κίνηση.

«Ένας κόσμος… Ένα άθλημα… Μια παγκόσμια οικογένεια… Ευχαριστώ, Άνφιλντ. Εγώ και η οικογένειά μου δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτή τη στιγμή σεβασμού και συμπόνιας», έγραψε χαρακτηριστικά δημοσιεύοντας το βίντεο από το λεπτό που του αφιέρωσαν οι οπαδοί και των δύο ομάδων.

Οπαδοί, συμπαίκτες και πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έστειλαν τα συλλυπητήριά τους στον 37χρονο.

Ορισμένοι οπαδοί της Γιουνάιτεντ κράτησαν, μάλιστα, τη φανέλα του Ρονάλντο, ενώ άλλοι φώναζαν «You'll Never Walk Alone» κατά τη διάρκεια των 60 δευτερολέπτων.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/T179tbv
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη