Η υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη ζητά αναπαράσταση του βιασμού για τον οποίο κατηγορείται

Η υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη ζητά αναπαράσταση του βιασμού για τον οποίο κατηγορείται

Αίτημα αναπαράστασης των πράξεων βιασμού που καταγγέλλει η πρώτη μάρτυρας στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη υπέβαλε στο δικαστήριο, που συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών, η υπεράσπιση του ηθοποιού, σύμφωνα με τον εκ των συνηγόρων του, Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

Κατά τον κ. Δημητρακόπουλο, η πλευρά του κατηγορούμενου αιτήθηκε στο δικαστήριο να επιτρέψει την αναπαράσταση της πράξης που περιγράφει στην κατάθεσή της η πρώτη συνάδελφος του κατηγορούμενου, καθώς, σύμφωνα πάντα με τον συνήγορο του κ. Φιλιππίδη, η μάρτυρας έχει πέσει σε αντιφάσεις.

Ο δικηγόρος του επιφανούς κωμικού ηθοποιού Πέτρος Φιλιππίδης, δήλωσε πως για την αναπαράσταση της καταγγελλόμενης πράξης του βιασμού, αντί της καταγγέλλουσας που κατά τον κ. Δημητρακόπουλο διαφωνεί με μία τέτοια εξέλιξη, θα μπορούσε να συνδράμει γυναίκα δικηγόρος, συνεργάτης των υπερασπιστών του κατηγορούμενου.

Σύμφωνα με τον κ. Δημητρακόπουλο, το δικαστήριο βρίσκεται σε διακοπή προκειμένου να αποφασίσει επί του αιτήματος.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/OzAs8SM
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη