ΙΚΥ: Αυτά είναι τα αποτελέσματα των υποτροφιών ΕΚΟ

ΙΚΥ: Αυτά είναι τα αποτελέσματα των υποτροφιών ΕΚΟ

Ενστάσεις κατά των προσωρινών Πινάκων για τα αποτελέσματα των υποτροφιών ΕΚΟ 2019-2020 δύνανται να ασκηθούν ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΚΥ έως και την Μ. Πέμπτη 21-04-2022

«Πρόγραμμα ενίσχυσης επιμελών φοιτητών που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (EKO) – ακαδημαϊκό έτος 2019-2020»

Ανακοινώνονται οι εξής πίνακες:

α) Πίνακας Κατάταξης των υποψηφίων, κατά φθίνουσα σειρά μοριοδότησης,

β) Προσωρινός Πίνακας Επιλεγέντων Υποψηφίων και

γ) Προσωρινός Πίνακας Μη Επιλέξιμων Υποψηφίων, στο πλαίσιο της Πράξης «Πρόγραμμα Οικονομικής Ενίσχυσης Επιμελών Φοιτητών/τριών που ανήκουν σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες (ΕΚΟ) – ακαδημαϊκό έτος 2019/20».

Οι ανωτέρω β) και γ) προσωρινοί Πίνακες αφορούν το αποτέλεσμα του ελέγχου επιλεξιμότητας των αιτήσεων με σειρά κατάταξης από 1 έως 2500 και έχουν αναρτηθεί, ταξινομημένοι βάσει του Αριθμού της ηλεκτρονικής αίτησης εκάστου/ης υποψηφίου/ας, στην ιστοσελίδα του προγράμματος:

https://ift.tt/K8GAPQx

Οδηγίες για την υποβολή των ενστάσεων υπάρχουν στον ακόλουθο σύνδεσμο https://ift.tt/K8GAPQx
Δημοσιεύεται σε ορθή επανάληψη ο Προσωρινός Πίνακας μη Επιλέξιμων Υποψηφίων λόγω σφάλματος ως προς την αιτιολογία απόρριψης.

Ενστάσεις κατά των ανωτέρω β) και γ) προσωρινών Πινάκων δύνανται να ασκηθούν ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΚΥ, εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ανάρτησής τους στην ιστοσελίδα, ήτοι έως και την Μ. Πέμπτη 21-04-2022 και υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης ams.iky.gr

Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/5qtCkMX
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη