Νεφέλη Ορφανού για Χαϊκάλη και Φιλιππίδη, «έχω περάσει χρυσά μαζί τους, πανέμορφη ήμουν και κουνιστός...» (βίντεο)

Νεφέλη Ορφανού για Χαϊκάλη και Φιλιππίδη, «έχω περάσει χρυσά μαζί τους, πανέμορφη ήμουν και κουνιστός...» (βίντεο)

Η ηθοποιός Νεφέλη Ορφανού έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη -που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες-, και για τον Παύλο Χαϊκάλη, όπου και τόνισε ότι η ίδια έχει περάσει χρυσά μαζί τους, «εγώ γιατί έχω περάσει χρυσά μαζί τους; Εξηγήστε το! Πανέμορφη ήμουν και… κουνιστός άνθρωπος».

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Νεφέλη Ορφανού και η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στους συναδέλφους της, Πέτρο Φιλιππίδη και Παύλο Χαϊκάλη και την υπέροχη συνεργασία που είχε μαζί τους.

Ειδικότερα, η Νεφέλη Ορφανού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για μένα και ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης είναι δύο πάρα πολύ αγαπημένοι συνάδελφοι. Ήθελα να δώσω μια συνέντευξη και αναρωτιόμουν, εγώ γιατί έχω περάσει χρυσά μαζί τους; Εξηγήστε το! Πανέμορφη ήμουν και… κουνιστός άνθρωπος. Δεν ήμουν καμία που κοιμόταν όρθια. Εμένα γιατί αυτοί οι άνθρωποι μου έχουν φερθεί καταπληκτικά; Εξηγήστε το».

«Κανείς δεν με έχει καλέσει ως μάρτυρα υπεράσπισης στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Αν μου το ζητούσε κάποιος, θα πω αυτά που λέω και σε εσάς. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήμουν για τρεις, τέσσερις σεζόν στο θέατρο Μουσούρη.

Έπαιξα, έκανα, πολύ στενά, το βράδυ με περίμενε γιατί έβγαινα τελευταία να με πάει μέχρι το αυτοκίνητο.

Μέχρι εκεί. Εγώ δεν είδα κάτι άλλο» συμπλήρωσε η Νεφέλη Ορφανού.

«Θυμάμαι μια φορά που είχα πρόβλημα συναισθηματικό, έκλαιγα στο καμαρίνι και ο Πέτρος ήρθε να με ρωτήσει τι έγινε. «Πες μου ποιος σου έκανε κακό να πάω εγώ να τον βρω» μου είπε και έκανε σαν τρελός»

Η ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τη ζωή και την καριέρα της.

«Τέλειωσα το γαλλικό σχολείο, ήμουν εσωτερική για ένα διάστημα και είχα καθηγήτριες καλόγριες. Είπα στον πάτερα μου 'θέλω να γίνω καλογριά' και είπε να γίνω. Ήμουν άλλου ντ' αλλού».

Για την απόφασή της να μη γίνει μητέρα λέει:

«Δεν έχω το ταλέντο της συμβίωσης, ο γάμος είναι πολύ δύσκολη ιστορία. Πήρα την απόφαση να μη γίνω μητέρα γιατί προτεραιότητά μου ήταν η καριέρα. Δεν ήταν θυσία, ήταν επιλογή».



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/oKDxYCM
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη