-->

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Φοβάται για τη ζωή της στις φυλακές» λέει ο δικηγόρος της

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Φοβάται για τη ζωή της στις φυλακές» λέει ο δικηγόρος της

Την συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στην Αγγελική Νικολούλη σχολίασε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου ενώ, μίλησε και για τη ζωή της μέσα στη φυλακή.

Τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στην Αγγελική Νικολούλη σχολίασε το Σάββατο ο Όθων Παπαδόπουλος, δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία έχει κριθεί προφυλακιστέα με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα καθώς κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

"Είναι ειλικρινής περιγραφή γιατί είναι όμοια και με περιγραφές που έχει δώσει σε προγενέστερο χρόνο αλλά με περιγραφές που έχει δώσει ο ευρύτερος κοινωνικός κύκλος. Πράγματι, παρουσιάζεται από πολλές διαφορετικές πλευρές από αυτόπτες μάρτυρες ως μία στοργική και σε κάποια σημεία υπερπροστατευτική μητέρα. είναι ειλικρινές αυτό που λέει πως ήταν ιδανική στον ρόλο" δήλωσε αρχικά ο κ. Παπαδόπουλος για τα όσα περιέγραψε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου κάτι κακό στα τρία παιδιά προκειμένου να προκαλέσει το ενδιαφέρον του συζύγου της, δήλωσε πως "στο πρώτο περιστατικό με τη Μαλένα, το ζευγάρι ήταν καλά".

"Υπάρχει ένα αδιαμφισβήτητο στοιχείο που το λέει η ίδια και επιβεβαιώνει και ο σύζυγος ότι κατά το χρόνο που έχουμε τα συμβάντα με τη μικρή Μαλένα, δεν υπάρχει πρόβλημα στο ζευγάρι. Οπότε δεν υπάρχει κίνητρο να προσπαθήσει να επιδιώξει να είναι διαρκώς με τον σύζυγο" ανέφερε ο δικηγόρος.

"Φοβάται για την ζωή της στις φυλακές"

Για τη σίτιση της Ρούλας Πισπιρίγκου στις φυλακές, ο κ. Παπαδόπουλος διευκρίνησε πως λόγω κακής ψυχολογίας η κατηγορούμενη έχει σημειώσει απώλεια βάρους. Επίσης ανέφερε πως αρνείται να σχολιάσει τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη.

"Το θέμα συζήτησης με τη Ρούλα μέσα στη φυλακή κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου είναι η κατηγορία που αντιμετωπίζουμε, η κεταμίνη, πού βρέθηκε και ποιος τη χορήγησε στο παιδί. Αυτό είναι που την απασχολεί, πώς θα αποδείξει ότι η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι άδικη και η παραμονή της στις φυλακές είναι μία συνθήκη που δεν αρμόζει στη δική της περίπτωση" είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Σε ερώτηση για το αν η κατηγορούμενη φοβάται για τη ζωή της όσο βρίσκεται στις φυλακές, ο δικηγόρος απάντησε πως ισχύει και είναι κάτι που της δημιουργήθηκε από τις ειδήσεις που μετέδιδαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/b4DBZge
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->