Λαμία: Ο «τελειωμένος» Φέστα και η ατάκα του Παπαϊωάννου!

Λαμία: Προβληματισμένος και φανερά εκνευρισμένος ο ιδιοκτήτης της ομάδας. Για πότε ανανέωσε το... ραντεβού του, με τους ποδοσφαιριστές!

Κάτι ήξερε το αφεντικό της Λαμίας όταν προσπαθούσε να πείσει τον Μιχάλη Γρηγορίου να πάρει πίσω την παραίτηση του! Η ατάκα του στα αποδυτήρια που συζητήθηκε!

Λαμία: Προβληματισμένος και φανερά εκνευρισμένος ο ιδιοκτήτης της ομάδας. Για πότε ανανέωσε το… ραντεβού του με τους ποδοσφαιριστές!

Ο Τζιανλούκα Φέστα αντικατέστησε τον Μιχάλη Γρηγορίου, αλλά ο Ιταλός δεν έφερε την άνοιξη στη Λαμία.  Ο Γρηγορίου αποχώρησε στις αρχές Μαρτίου μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου δικαιώνεται εκ των αποτελεσμάτων που επέμενε μέχρι τελευταία στιγμή να πάρει πίσω την παραίτηση του ο Έλληνας τεχνικός.

Η έλευση του Τζιανλούκα Φέστα δεν άλλαξε πολλά πράγματα στην ομάδα της Φθιώτιδας. Προς το καλύτερο ειδικά, τίποτα. Αυτό δείχνουν οι εμφανίσεις της ομάδας, με μικρές παρενθέσεις, στα τέσσερα παιχνίδια που την έχει κοουτσάρει ο Ιταλός.

Η παρένθεση άνοιξε και έκλεισε στο Αγρίνιο, στο μοναδικό παιχνίδι που οι «κυανόλευκοι» πήραν βαθμούς (2-1). Στα άλλα τρία γνώρισαν την ήττα. Η μια κόντρα στον ΠΑΟΚ μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί εντός προγράμματος. Οι άλλες δύο όμως στα play out με ΟΦΗ εντός και Βόλο εκτός. Η τελευταία μάλιστα βαριά (3-0) και ασήκωτη.

Ο Φέστα που έχει ανοίξει κόντρα και με την εξέδρα μετά την ήττα από τους Κρητικούς, πλέον δεν είναι καθόλου δημοφιλής και στις τάξεις της διοίκησης. Πολλοί δε, τον θεωρούν «τελειωμένο» μετά το τέλος της χρονιάς, είτε πετύχει τον στόχο της παραμονής η Λαμία, είτε όχι.

Φανερά απογοητευμένος και εκνευρισμένος, όχι μόνο από τον Ιταλό, αλλά και από αρκετούς ποδοσφαιριστές και ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου. Το αφεντικό της Λαμίας που δεν βλέπει «φως» το τελευταίο διάστημα, αλλά μπήκε στα αποδυτήρια προ ημερών, είπε μεταξύ άλλων και μια ατάκα που δείχνει τα συναισθήματα που προαναφέραμε.

«Θα τα πούμε στις 15 Μαϊου», τόνισε μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης της Λαμίας, με τον εκνευρισμό του να είναι εμφανέστατος.

Πλέον η Λαμία που είναι στο -2 από τον Απόλλωνα και έχει να τον αντιμετωπίσει στην Ριζούπολη την προτελευταία αγωνιστική, έχει μπροστά της άλλους τρεις τελικούς. Ιωνικό εντός, Αστέρα εκτός και Ατρόμητο εντός.

www.sportime.gr

1 Σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

  1. ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.....ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΟΜΩΣ Ο Η ΕΘΥΝΗ ΤΟΥ ΦΕΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ.
    ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΤΑΙΝΕ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΑΛΛΟ.
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ .....ΔΕΝ ΘΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.....ΟΤΙ ΤΡΕΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.....ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη