Συνεχίζεται σήμερα η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, καταθέτει η σύμβουλος ψυχικής υγείας (βίντεο)

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, καταθέτει η σύμβουλος ψυχικής υγείας (βίντεο)

Με την κατάθεση της οικογενειακής συμβούλου Ελένης Μυλωνοπουλου αναμένεται να ξεκινήσει η πολύκροτη δίκη για τη δολοφονία της Καρολαιν Κραουτς από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Πριν από λίγο μεταφέρθηκε από την πίσω πόρτα του Μικτου Ορκωτού Δικαστηρίου ο καθ ομολογία συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ο οποίος παρα τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων παρέμεινε αταραχος και αμίλητος, για μια ακόμη φορά.

Ο κατηγορουμενος υποβάλλει κι εκείνος ερωτήσεις στους μάρτυρες, τακτική την οποία θα ακολουθήσει και με τη Μυλωνοπουλου. Η μάρτυρας αυτή διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην εξιχνίαση του έγκληματος εχοντας μιλήσει στους αστυνομικους για τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε το ζευγάρι.

Τι δήλωσε νωρίτερα ο δικηγόρος του

Νωρίτερα για την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ο δικηγόρος του καθ΄ομολογίαν δράστη, δήλωσε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αποδέχεται την πράξη του ότι δολοφόνησε τη γυναίκα του και έχει μετανιώσει.

"Ως συνήγοροι πρέπει να αναδείξουμε τα γεγονότα" και ο δικαστής θα αποφασίσει αν προκύπτει έγκλημα εν βρασμώ ψυχικής ορμής.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι με το πέρασμα του χρόνου ήρθε και η συνειδητοποίηση της πράξης.

Εξηγώντας τι σημαίνει ότι το έγκλημα τελέστηκε εν βρασμώ, ο κ. Παπαϊωαννίδης είπε ότι μετράνε τα γεγονότα εκείνης της ημέρας ή και της προηγούμενης. Σκοπός του εντολέα του είναι να δείξει ότι δεν το είχε προσχεδιάσει και ότι δεν είχε κίνητρο.

Ανέφερε ακόμη ότι ο ισχυρισμός πως υπήρχε προσχεδιασμός δεν ισχύει απόλυτα, καθώς αποδείχθηκε ότι η Καρολάιν εκείνη τη στιγμή είχε ανεβασμένους παλμούς, άρα υπήρχε κίνηση. Υπενθυμίζεται ότι τα στοιχεία έδειχναν πως η Καρολάιν κοιμόταν την στιγμή που ο κατηγορούμενος τη σκότωσε.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος κ. Καπερνάρος σχολίασε ότι ο Μπάμπης δεν βοηθά με τη συμπεριφορά του και ο συνήγορός του έχει πολύ δύσκολη δουλειά να κάνει. Εκτίμησε δε ότι η όλη συμπεριφορά μετά το έγκλημα και το γεγονός ότι έπαιζε θέατρο θα του κοστίσει.

{https://youtu.be/tPvb93QHzyI}



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/H8oUbna
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη